zlotyxYT 0 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Hej, mam do was proźbe odnośnie tego czy możecie mi zrobić scrypt na /strona gdzie będzie się pojawiać moja strona itp ale musi być na wersje 1.16.1 za wszelką pomoc dziękuje Usunięty#34161 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 command /strona [<text>]: trigger: send "Strona: https://skript.pl" Usunięty#34161 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zlotyxYT 0
Hej, mam do was proźbe odnośnie tego czy możecie mi zrobić scrypt na /strona gdzie będzie się pojawiać moja strona itp ale musi być na wersje 1.16.1
za wszelką pomoc dziękuje
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi