xsvka 7 Opublikowano 3 października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 Witam, napisałem plugin na vanisha. Wszystko działa poprawnie ale jest jedno ale. Podczas użycia /v wyświetla się następująca wiadomość: /vanish [player] [on:off] Wie ktoś jak się tego pozbyć? PolsatGraniePL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolsatGraniePL 119 Opublikowano 3 października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 2 minuty temu, xsvka napisał: Witam, napisałem plugin na vanisha. Wszystko działa poprawnie ale jest jedno ale. Podczas użycia /v wyświetla się następująca wiadomość: /vanish [player] [on:off] Wie ktoś jak się tego pozbyć? może więcej informacji na temat pluginu? jego kod lub coś w tym stylu? gnomq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xsvka 7 Opublikowano 3 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 1 godzinę temu, polsatgraniepl napisał: może więcej informacji na temat pluginu? jego kod lub coś w tym stylu? Main: Events: Commands: Wstawiam skrypt Main w code.skript.pl. Notatka dodana przez Notro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Nwm czy to ma jakieś znaczenie ale spróbuj dać return true zamiast return false, ewentualnie zobacz czy nie masz innych pl na vanish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xsvka 7
Witam, napisałem plugin na vanisha. Wszystko działa poprawnie ale jest jedno ale. Podczas użycia /v wyświetla się następująca wiadomość:
/vanish [player] [on:off]
Wie ktoś jak się tego pozbyć?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi