Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w tytule,

Napiszę w miarę mały, ale sprawny plugin na twój serwer Minecraft. Zlecenie postaram się wykonać szybko, ale z uwagi na klasę maturalną mogą wystąpić czasami opóźnienia.

Chce trochę poduczyć się w pisaniu pluginu dla kogoś, a nie tylko dla siebie jak to wcześniej robiłem oraz przy okazji mieć jakieś +rep pod moim nickiem. W przyszłości może zdarzyć się tak, że będę sprzedawał prace innym, aby powoli zacząć jakoś z tego zarabiać ;3 Już z tego zarabiam! :3

Rodzaje pluginów mogą być przeróżne. Czy to sklepy/hologramy/toolsy dla admina, przyjmę każde zlecenie, które nie zajmie dłużej niż parę dni :v Napisz pod postem/w wiadomości prywatnej jaki plugin byś chciał, a ja postaram się go zrobić, jeśli tylko uznam, że nie zajmie on dłużej czasu

Nowość!

Mogę stworzyć Discord Bota połączonego razem z twoim serwerem Minecraft!

Potrzebuję trochę reputacji, nauki i pracy z klientem, abym mógł rzetelnie robić to co zawsze chciałem

Status --> Nieaktywne

Status sygnalizuje o tym, czy aktualnie coś już robię, czy też mogę przyjąć nowe zlecenie

Edytowane przez predator114
https://skript.pl/temat/50410-napisz%C4%99-darmowy-ma%C5%82y-plugin-lub-discord-bota-na-tw%C3%B3j-serwer/

Dałbyś radę wykonać plugin, który przy kazdym wykopanym stone, diamond ore, zwiększa w bazie danych, w tabeli statystyki kolumne "stone" albo "diaxy" o jeden? chodzi mi o takie jakby statystyki dla gracza, i zeby co każdą minute dodawało 1 do kolumny minuty w tej samej tabeli. Dałbyś rade to zrobić ;D?

spigot 1.16.5

EDIT: +rep, spoko ziomek, dobre wykonanie, jak na klase maturalna szybko odpisuje.

Hej.

Na rynku jest parę pluginów, które oferują sprawdzanie eq i ec, jednak nie są one dośc dobre.

Spróbowałbyś zrobić plugin dla mnie, który pod komendą /ekwipunek i /enderchest (najlepiej z alisami /ekw i /endc) otwierałby eq i ec, z możliwością sprawdzenia go, wyciąnięcia itemów osobie, która ma nawet opa. Przy okazji coś do poćwiczenia dla Ciebie. Dobrze by było, aby sprawdzanie eq obejmowało sloty na zbroję i drugą rękę. Powiadomienia są do ustalenia. Miałbym też parę zleceń, jakbyś chciał i ew. zapłatę :)

Kontakt to pw na forum, lub Discord (Alecazel#4978)

Edytowane przez Xivaen
  • 1 miesiąc temu...
W dniu 27.11.2021 o 16:46, CubeStorm napisał:

Masz może GitHub ze swoimi pracami? Ewentualnie jakieś inne miejsce gdzie mógłbym zobaczyć Twój kod.

Sorki, że po takim czasie odpowiadam, ale byłem zabiegany, a na stronke rzadko wchodzę. Nie, nie mam githuba do podzielenia się pracami (jedynie do funkcji i utilsow prywatnych), jeśli chcesz mogę ci zrobić plugin z kodem, którego dam na gita, żebyś sobie zobaczył co i jak

W dniu 30.11.2021 o 15:34, predator114 napisał:

Sorki, że po takim czasie odpowiadam, ale byłem zabiegany, a na stronke rzadko wchodzę. Nie, nie mam githuba do podzielenia się pracami (jedynie do funkcji i utilsow prywatnych), jeśli chcesz mogę ci zrobić plugin z kodem, którego dam na gita, żebyś sobie zobaczył co i jak

Ok, w takim razie napisz w wolnym czasie jakiś plugin na drop z (w miarę) rozbudowanymi funkcjami a ja na niego rzucę okiem. ;) 

• predator114 zmienił(a) tytuł na Napiszę darmowy mały plugin lub Discord Bota na twój serwer!
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...