Pyoterooo 1 Opublikowano 6 września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 września 2021 (edytowane) cześć, nie działa mi plugin TntRun wie ktoś jak na to zaradzić? logi: Edytowane 22 listopada 2023 przez Pyoterooo Wstawiam logi w code. Notatka dodana przez Notro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 6 września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 września 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robotik 6 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Cześć, błąd wygląda jakby wersja WorldGuarda nie zgadzała się z wersją TNTRun albo WorldGuard w ogóle nie był zainstalowany. Podaj wersję WorldGuarda jakiej używasz oraz używaną wersję TNTRun i link do tego pluginu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pyoterooo 1 Opublikowano 7 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 (edytowane) W dniu 7.09.2021 o 16:43, Robotik napisał: Cześć, błąd wygląda jakby wersja WorldGuarda nie zgadzała się z wersją TNTRun albo WorldGuard w ogóle nie był zainstalowany. Podaj wersję WorldGuarda jakiej używasz oraz używaną wersję TNTRun i link do tego pluginu. worldguard-bukkit-7.0.5-dist a do tntruna dam linka bo nie wiem jaka wersja --> link Edytowane 22 listopada 2023 przez Pyoterooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robotik 6 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 1 minutę temu, Pyoterooo napisał: a do tntruna dam linka bo nie wiem jaka wersja --> https://dev.bukkit.org/projects/tntrun TNTRun wygląda na stary plugin który już od ponad 5 lat nie był aktualizowany. Sugeruję znaleźć inny plugin albo użyć równie starej wersji WorldGuarda np. 6.1 https://dev.bukkit.org/projects/worldguard/files/881691 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pyoterooo 1
cześć, nie działa mi plugin TntRun wie ktoś jak na to zaradzić?
logi:
Wstawiam logi w code.
Notatka dodana przez Notro
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi