skript.pl 139 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 Użytkownik @Robotik dodał nowy wniosek: Katalog zasad obowiązujących na forum Witam, na forum jest dużo różnych zasad: rozporządzenia, regulamin, zarządzenia, itd. Ale są one w różnych miejscach. Proponuję dodać katalog gdzie będą linki do wszystkich tych rzeczy. Mam tutaj dwie propozycje: 1. Dodać osobną pozycję Prawo do menu z pozycjami Regulamin, Taryfikator, Rozporządzenia, Zarządzenia, Podsumowanie na wiki. 2. Usunąć pozycję Regulamin i Taryfikator z menu i zamiast tego pod pozycją Informacje dodać pozycję Prawo, która po kliknięciu otworzy listę linków podobnie jak pod linkiem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pozytywne skutki: - Łatwiejsza możliwość zapoznania się z zasadami forum. Negatywne skutki: - Brak. Mam nadzieję że moja propozycja zostanie pozytywnie rozpatrzona :) Pozdrawiam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 15 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 Administrator dodał odpowiedź do wniosku: Właściwie może to być osobna zakładka w menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 15 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zaakceptowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 16 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi