skript.pl 139 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Użytkownik @Robotik dodał nowy wniosek: Dodanie powodu zgłoszenia: Problem rozwiązano Witam, chciałem zgłosić na forum post autora w którym pisze że rozwiązał problem ale nie znalazłem odpowiedniej opcji więc na razie użyłem powodu inne. Proponuję dodać nowy powód zgłoszenia: Problem rozwiązano. Myślę że taki powód byłby często używany. Pozytywne skutki: - Łatwiejsze tworzenie zgłoszeń. Negatywne skutki: - Brak. Mam nadzieję że moja propozycja zostanie pozytywnie rozpatrzona :) Pozdrawiam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 (edytowane) Jak już się rozpędziłeś, to napisz chociaż listę przykładowych powodów zgłoszeń, by nie marnować 10-ciu minut dla administracji oraz nie robić oddzielnego wniosku dla każdego powodu. Edytowane 5 września 2021 przez xKameelos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robotik 6 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 11 godzin temu, xKameelos napisał: Jak już się rozpędziłeś, to napisz chociaż listę przykładowych powodów zgłoszeń, by nie marnować 10-ciu minut dla administracji oraz nie robić oddzielnego wniosku dla każdego powodu. Na razie ten jeden powód mi wystarczy a jak znajdę więcej to mogę dopisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 6 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2021 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zaakceptowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 7 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Użytkownik @Briks zmienił status wniosku na: Zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi