Hej. Mam skrypt na życia i chciałbym aby ilość żyć pojawiała się na tabie mam plugin TAB. Rzecz jest w tym, że ja nie potrafię robić placehoderów poniżej wklejam skrypt z którego korzystam. Jeśli ktoś potrafiłby go przerobić tak aby placeholderem dało się pokazać liczbę żyć na Tabie byłbym wdzięczny :)).
Skrypt:
command /deathban [<text>] [<player>] [<integer=1>]:
aliases: db
permission: *
trigger:
if arg 1 is not "add":
stop
if arg 2 is not set:
send "Poprawne uzycie: /db <add> <liczba> <nick>"
stop
add arg 3 to {zycia::%arg 2%}
send "&7Dodano %arg 3% zyc graczowi %arg 2%"
stop
command /eliksirzycia [<text>]:
aliases: ez
trigger:
if player don't have permission "*":
send "Nie posiadasz uprawnien do tej komendy"
stop
give 1 potion of healing named "&c&lEliksir Życia" to the player
stop
on consume of potion:
if name of player's tool is "&c&lEliksir Życia":
send "&cUzyskales nowe zycie"
add 1 to {zycia::%player%}
command /zycia [<offlineplayer>]:
trigger:
if arg is not set:
send "&3Twoje zycia: &b%{zycia::%player%}%"
stop
send "&3Zycia gracza %arg%: &b%{zycia::%arg%}%"
stop
on death of player:
remove 1 from {zycia::%victim%}
if {zycia::%victim%} is 0:
ban victim due to "Brak zyc" for 24 hours
kick victim due to "Brak zyc"
Pytanie
Pan_Jabuszko 4
Hej. Mam skrypt na życia i chciałbym aby ilość żyć pojawiała się na tabie mam plugin TAB. Rzecz jest w tym, że ja nie potrafię robić placehoderów
poniżej wklejam skrypt z którego korzystam. Jeśli ktoś potrafiłby go przerobić tak aby placeholderem dało się pokazać liczbę żyć na Tabie byłbym wdzięczny :)).
Skrypt:
command /deathban [<text>] [<player>] [<integer=1>]: aliases: db permission: * trigger: if arg 1 is not "add": stop if arg 2 is not set: send "Poprawne uzycie: /db <add> <liczba> <nick>" stop add arg 3 to {zycia::%arg 2%} send "&7Dodano %arg 3% zyc graczowi %arg 2%" stop command /eliksirzycia [<text>]: aliases: ez trigger: if player don't have permission "*": send "Nie posiadasz uprawnien do tej komendy" stop give 1 potion of healing named "&c&lEliksir Życia" to the player stop on consume of potion: if name of player's tool is "&c&lEliksir Życia": send "&cUzyskales nowe zycie" add 1 to {zycia::%player%} command /zycia [<offlineplayer>]: trigger: if arg is not set: send "&3Twoje zycia: &b%{zycia::%player%}%" stop send "&3Zycia gracza %arg%: &b%{zycia::%arg%}%" stop on death of player: remove 1 from {zycia::%victim%} if {zycia::%victim%} is 0: ban victim due to "Brak zyc" for 24 hours kick victim due to "Brak zyc"Dodaje formatowanie code.
Notatka dodana przez GRIERIOR
https://skript.pl/temat/50153-%C5%BCycia-na-tabie/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi