KamilosBanditos 0 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 (edytowane) Witam, potrzebuję skrytpu na to żeby nad głową gracza obok nicku była ranga. Liczę na odpowiedź Edytowane 28 sierpnia 2021 przez KamilosBanditos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okk 9 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 (edytowane) Użyj set player's tag/name/displayname/prefix/suffix to "[tekst] ew. %player's name/displayname%" Przykład: join: player has permission "group.admin" set player's tag to "Admin %player's name%" # WildSkript # Zamiast player's tag, możesz to samo sobie zrobić z: - player's name - player's displayname - player's prefix - player's suffix # Etc. Jest sporo, dużo opcji. Musisz sobie posprawdzać, ponieważ to wszystko zależy (CZASAMI) od dodatków, które posiadasz na serwerze. Edytowane 28 sierpnia 2021 przez Okk Posprawdzać -> posprawdzać / potestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KamilosBanditos 0 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 (edytowane) A wyślesz link do wild skript na 1.17.1 bo nie moge go nigdzie znaleźć? Edytowane 28 sierpnia 2021 przez KamilosBanditos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okk 9 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 (edytowane) WildSkript jest do 1.8, nie ma na 1.17.1 - skUtilities bodajże, jeśli się nie mylę, to zastępca WildSkripta, lecz jest wspierana do wersji 1.11. Normalny Skript 2.0 lub wyższy powinien już normalnie wspierać %player's prefix%, bądź %player's suffix% Skript Hub - Documentation <- Tutaj dokumentacja. Spróbuj: set player's prefix to "..." set player's suffix to "..." set player's name to "..." set player's displayname to "..." Pewnie którejś z tych opcji nie da się ustawić przez minecrafta, lecz ja po prostu daje możliwe przykłady i opcje, bo nie pamiętam do końca jak to się robiło. Edytowane 28 sierpnia 2021 przez Okk // ja wszystko robiłem na 1.8, dlatego używałem po prostu WildSkript i set player's tag (zawsze, nie chciało mi się bawić w inne możliwości :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KamilosBanditos 0
Witam, potrzebuję skrytpu na to żeby nad głową gracza obok nicku była ranga. Liczę na odpowiedź
Edytowane przez KamilosBanditosOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi