Pan_Jabuszko 4 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Hej! Mam problem. Znalazłem skrypt na zabijanie potworów, aczkolwiek mam problem z typem moba o nazwie "villager zombie". Nie wiem jak napisać w skrypcie aby ten byt właśnie usuwał. Skrypt jest poniżej: Z góry dzieki! every 10 seconds: kill all [nazwa potwora] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 kill all zombie villagers tak po prostu nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pan_Jabuszko 4 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 (edytowane) nie, nie działa. dodam, że to wersja 1.16.4 i silnik to spigot Edytowane 25 sierpnia 2021 przez Pan_Jabuszko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pan_Jabuszko 4
Hej! Mam problem. Znalazłem skrypt na zabijanie potworów, aczkolwiek mam problem z typem moba o nazwie "villager zombie". Nie wiem jak napisać w skrypcie aby ten byt właśnie usuwał. Skrypt jest poniżej: Z góry dzieki!
every 10 seconds:
kill all [nazwa potwora]
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi