gnomq 223 Opublikowano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2021 (edytowane) Hejka! Narysuję logo Twojego serwera Minecraft za darmo. Głównie rysuję ilustracje w postaci skina lub literek (nie wykonuję pełnych nazw). Czas realizacji może potrwać do kilku dni, ponieważ robię to z czystej pasji i w wolnej chwili. Grafikę podsyłam w dowolnym wymiarze, przeważnie ~2000x2000, 64x64. Zrobione prace, które przypadną mi do gustu udostępniam w późniejszych portfoliach. Chętnie zostanę grafikiem jakiegoś fascynującego serwera - wykonuję także banery reklamowe itp. Kontakt: wiadomość prywatna lub komentarz Poniżej kilka przykładowych grafik (portfolio): Ikony 64x64: Edytowane 23 września 2021 przez gnomq CoFFeIN04, kerpson, Notro i 3 innych 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2021 A polecam, polecam, gdyż Pan @gnomq zrobił mi to logo z ludzikiem z czapką mikołaja. Normalnie takie logo to by pewnie kosztowałoby z ponad stówę, także za darmo to niezła cena gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVooZ 1 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2021 Nadal aktualne? gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPL 3 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 @gnomq nadal aktualne ? gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 223 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 (edytowane) 23 godziny temu, xVooZ napisał: Nadal aktualne? tak 6 godzin temu, MarcinPL napisał: @gnomq nadal aktualne ? tak Kontakt: gnomq#9265 Edytowane 31 sierpnia 2021 przez gnomq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erip123 1 Opublikowano 22 września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 września 2021 Polecam tego pana! Wykonał mi zadarmo świetne literki na logo serwera i to zadarmo i bardzo szybko, jednym słowem POLECAM! gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeAtTheZoo 1 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Polecam! Zrobił mi bardzo szybko, piękny znak zielonego $. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi