Cześć, jak zrobić jak użyje komendę jeszcze raz to pokaże mi informacje ze za x sekund/dni/godziny mogę dopiero użyć ponownie, i te sekundy będę malec jak będę ponownie chciał użyć, dokladnie chodzi o ta linie
send "&3Musisz jeszcze poczekac!"
command /vip: permission: xxx.xxx permission message: §7xxx trigger: if difference between {xxx.%player%.lastused} and now is less than 10 seconds: send "&3Musisz jeszcze poczekac!" else: send "&6Otrzymales xxx " add 1 diamond named "&6xxx" to player's inventory set {xxx.%player%.lastused} to nowon join: if {xxx.%player%.lastused} is not set: set {xxx.%player%.lastused} to 0
Pytanie
KalisPro 5
Cześć, jak zrobić jak użyje komendę jeszcze raz to pokaże mi informacje ze za x sekund/dni/godziny mogę dopiero użyć ponownie, i te sekundy będę malec jak będę ponownie chciał użyć, dokladnie chodzi o ta linie
command /vip: permission: xxx.xxx permission message: §7xxx trigger: if difference between {xxx.%player%.lastused} and now is less than 10 seconds: send "&3Musisz jeszcze poczekac!" else: send "&6Otrzymales xxx " add 1 diamond named "&6xxx" to player's inventory set {xxx.%player%.lastused} to nowon join: if {xxx.%player%.lastused} is not set: set {xxx.%player%.lastused} to 0Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/5003-komenda-raz-na-jakis-czas-odliczanie-czasu/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi