skript.pl 141 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Użytkownik @xAxee dodał nowy wniosek: api code.skript.pl Proponuje dodać do api metody takie jak: PUT - Do aktualizacji kodu po jego id DELETE - Do usuwania kodu po jego id GET - Do pobierania contentu, typu składni, wyświetleń, właściciela kodu Oczywiście do metod PUT i DELETE powinien byc wymagany klucz api oraz kod powinien nie byc anonimowy OTWÓRZ WNIOSEK, ABY ZAGŁOSOWAĆ Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 @xAxee a mógłbyś wymienić jakieś przykładowe zastosowania dla takiego API? Potrzebujesz tej zmiany do jakiegoś projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 141 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1967 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Teraz, Libter napisał: @xAxee a mógłbyś wymienić jakieś przykładowe zastosowania dla takiego API? Potrzebujesz tej zmiany do jakiegoś projektu? Myślę że by to było dobrym uzupełnieniem api oraz tak, mam zamiar zrobić pewnien projekt który by wykorzystywał właśnie te metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 W dniu 20.08.2021 o 19:15, xAxee napisał: Myślę że by to było dobrym uzupełnieniem api oraz tak, mam zamiar zrobić pewnien projekt który by wykorzystywał właśnie te metody. Nie ma co uzupełniać - API jest już kompletne i całkowicie wystarczające do zastosowań jakie dotychczas były potrzebne przez twórców projektów. Jak twój projekt będzie w fazie w której faktycznie będzie takie API potrzebne to możesz dać znać, a na chwilę obecną nie widzę sensu dodatkowych endpointów, aczkolwiek wniosek może sobie trochę powisieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 141 Opublikowano 7 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zaakceptowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi