MaxTheFuck 1 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Witam. Czy napisze mi ktoś skrypt na zamrożenie Chodzi o to gdy gracz dołączy pierwszy raz na serwer zostaje zamrożony do czasu startu serwera. Po wpisaniu komendy /unfreeze wylacza zamrazanie na całym serwerze dla graczy online i już dla nowych graczy. I by na TITLE wyskakiwało JESTES ZAMROZONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymo 1 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Tu masz skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MaxTheFuck 1 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 ten skrypt nie jest taki jaki chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hbrt 41 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 (edytowane) on join: if {freezowanie.status} is "true": set {freez::%player%} to true else: set {freez::%player%} to false on any movement: if {freezowanie::%player%} is true: set player's walk speed to 0 set player's fly speed to 0 else: set player's walk speed to 1 set player's fly speed to 1 command /freeze [<text>]: usage: &7/freeze [status/on/off] permission: un.freez permission message: &cBrak uprawnień! trigger: if arg 1 is "status": if {freezowanie.status} is true: send "&aFreezowanie jest &2Włączone!" to player else: send "&aFreezowanie jest &cWyłączone!" to player if arg 1 is "on": set {freeze.status} to true send "&aFreezowanie zostało włączone!" to player if arg 1 is "off": set {freezowanie.status} to false send "&cFreezowanie zostało wyłączone!" to player nie wiem, czy będzie działać tak, jak trzeba Edytowane 22 sierpnia 2021 przez hbrt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MaxTheFuck 1 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 W dniu 19.08.2021 o 23:43, hbrt napisał: on join: if {freezowanie.status} is "true": set {freez::%player%} to true else: set {freez::%player%} to false on any movement: if {freezowanie::%player%} is true: set argument 1's walk speed to 0 set argument 1's fly speed to 0 else: set argument 1's walk speed to 1 set argument 1's fly speed to 1 command /freeze [<text>]: usage: &7/freeze [status/on/off] permission: un.freez permission message: &cBrak uprawnień! trigger: if arg 1 is "status": if {freezowanie.status} is true: send "&aFreezowanie jest &2Włączone!" to player else: send "&aFreezowanie jest &cWyłączone!" to player if arg 1 is "on": set {freeze.status} to true send "&aFreezowanie zostało włączone!" to player if arg 1 is "off": set {freezowanie.status} to false send "&cFreezowanie zostało wyłączone!" to player nie wiem, czy będzie działać tak, jak trzeba błąd z "on any movement" [22:45:15 INFO]: [Skript] Reloading freeze.sk... [22:45:15 ERROR]: can't understand this event: 'on any move' (freeze.sk, line 7: on any move:') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hbrt 41 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 spróbuj tak: zamiast on any move daj on walking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 Po 1, gdzie w on any move masz argument-1? po 2, po co chcesz przy każdym ruchu ustawiać prędkość gracza na 0, wystarczy raz ją ustawić, podczas freezowania komendą albo podczas dołączania na serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hbrt 41 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 1 godzinę temu, CoFFeIN04 napisał: Po 1, gdzie w on any move masz argument-1? po 2, po co chcesz przy każdym ruchu ustawiać prędkość gracza na 0, wystarczy raz ją ustawić, podczas freezowania komendą albo podczas dołączania na serwer XD poprawiłem ten arg w on any move... po prostu było późno i korzystałem z dokumentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 22 minuty temu, hbrt napisał: korzystałem z dokumentacji w dokumentacji takie coś jest? hbrt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MaxTheFuck 1
Witam. Czy napisze mi ktoś skrypt na zamrożenie
Chodzi o to gdy gracz dołączy pierwszy raz na serwer zostaje zamrożony do czasu startu serwera.
Po wpisaniu komendy /unfreeze wylacza zamrazanie na całym serwerze dla graczy online i już dla nowych graczy. I by na TITLE wyskakiwało JESTES ZAMROZONY
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi