THErunnSKY 0 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 nie wiem czemu ale coś crashuje serwer jakby co serwer ma 4GB ramu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 27 minut temu, THErunnSKY napisał: crashuje serwer ale kiedy? pokaż logi z konsoli podczas crasha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 THErunnSKY 0 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 oto chodzi ze niema 3 godziny temu, CoFFeIN04 napisał: ale kiedy? pokaż logi z konsoli podczas crasha no usuwa mi a po 2 naprawiłem wykupiłem więcej ramu Łącze posty. Notatka dodana przez xMuffionex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 155 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
THErunnSKY 0
nie wiem czemu ale coś crashuje serwer jakby co serwer ma 4GB ramu
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi