GrubyDzban 0 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Witam, mam problem z pluginiem vixio, przez niego caly skript nie dziala Wyswietla sie to, logi w konsoli to plugin vixio musi byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Pokaż kod, w którym używasz Vixio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrubyDzban 0 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 4 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Pokaż kod, w którym używasz Vixio jest to kod DiscordSk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Podaj wersję twojego silnika, pluginu Skript oraz jego wszystkich dodatków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrubyDzban 0 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Skript jest, skQuery jest, vixio jest. 6 minut temu, CoFFeIN04 napisał: Podaj wersję twojego silnika, pluginu Skript oraz jego wszystkich dodatków Skript w wersji 2.1.1, silnik serwera to spigot, SkQuery 3.21.4, Vixio 2.0.7 Łącze dwa posty. W przyszłości użyj opcji edycji. Notatka dodana przez Zbucki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 (edytowane) Na jakiej wersji jest Spigot? Edytowane 9 sierpnia 2021 przez Nioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, GrubyDzban napisał: Skript w wersji 2.1.1 ... masz odpowiedź zaktualizuj do najnowszej wersji 2 minuty temu, GrubyDzban napisał: spigot nie wiem jaka wersja, ale pewnie 1.8.8 bo na screenie używasz chyba Blazingpacka, więc jeśli tak to na 1.8.8 użyj paperspigot Edytowane 9 sierpnia 2021 przez CoFFeIN04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrubyDzban 0 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 najnowsza wersja skripta mi nie dziala 6 minut temu, CoFFeIN04 napisał: ... masz odpowiedź oczywiscie chodzi o wersje 1.8.8 Łącze dwa posty Notatka dodana przez Zbucki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Teraz, GrubyDzban napisał: oczywiscie chodzi o wersje 1.8.8 Możesz sprawdzić GitHub - Matocolotoe/Skript-1.8: The Skript plugin made for Minecraft 1.8.x only. Bug fixes and new features from the original repository will be merged on every release. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Teraz, GrubyDzban napisał: oczywiscie chodzi o wersje 1.8.8 odpowiedź: 1 minutę temu, CoFFeIN04 napisał: nie wiem jaka wersja, ale pewnie 1.8.8 bo na screenie używasz chyba Blazingpacka, więc jeśli tak to na 1.8.8 użyj paperspigot 1 minutę temu, GrubyDzban napisał: najnowsza wersja skripta mi nie dziala No to logiczne, że nikt myślący by nie wspierał wersji sprzed 7 lat chyba, użyj forka od Matocolotoe, znajdziesz na githubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrubyDzban 0 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 6 minut temu, CoFFeIN04 napisał: ... masz odpowiedź zaktualizuj do najnowszej wersji nie wiem jaka wersja, ale pewnie 1.8.8 bo na screenie używasz chyba Blazingpacka, więc jeśli tak to na 1.8.8 użyj paperspigot badlion wgram skripta od Matocolotoe i zobacze czy dziala Łączę trzy posty Notatka dodana przez Zbucki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 A zrozumiałeś, że masz użyć forka od Matocolotoe? 1 minutę temu, GrubyDzban napisał: badlion No to pomyliłem się, ale to nic nie zmienia, bo serwer jest na 1.8 Helczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrubyDzban 0 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 forka czyli? pobralem skripta z githuba Matocolotoe ale mam takie bledy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Zmień jeszcze silnik na paperspigot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrubyDzban 0 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 4 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Zmień jeszcze silnik na paperspigot to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Zatem wyłącz serwer, zapisz swoje skrypty gdzieś, usuń folder Skript i włącz serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrubyDzban 0 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 to samo nadal https://cdn.discordapp.com/attachments/839470561163214889/874402513133121636/unknown.png 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Zatem wyłącz serwer, zapisz swoje skrypty gdzieś, usuń folder Skript i włącz serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Nie widzę w mojej instrukcji nic o użyciu sk reload all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrubyDzban 0 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 usunalem folder skript, wlaczylem serwer i teraz nie dziala skquery 3 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Nie widzę w mojej instrukcji nic o użyciu sk reload all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Użyj może tej wersji SkQuery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrubyDzban 0 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 4 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Użyj może tej wersji SkQuery uzylem, skrypty nadal nie dzialaja, podczas uzycia sk reload pokazuje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GrubyDzban 0
Witam, mam problem z pluginiem vixio, przez niego caly skript nie dziala

Wyswietla sie to, logi w konsoli to
plugin vixio musi byc
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi