KTOSddfddd 0 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Wie ktoś czemu w skrypcie który daje itemy jak wpisujesz komendę w konsoli to w ogóle nie daje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 gdzie błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KTOSddfddd 0 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 5 minut temu, xMuffionex napisał: gdzie błąd? problem w tym ze jako gracz jak wykonuje to działa a jak consola juz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 ale mi chodzi skad mam wiedziec gdzie jest blad jak logów nie dałeś xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KTOSddfddd 0 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 26 minut temu, xMuffionex napisał: ale mi chodzi skad mam wiedziec gdzie jest blad jak logów nie dałeś xD? ale błedu nima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Przedstaw swój kod, bez tego nie pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 No pewnie skrypt jest miernie napisany i daje itemy osobie wykonywującej komendę, a konsoli się nie da dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KTOSddfddd 0
Wie ktoś czemu w skrypcie który daje itemy jak wpisujesz komendę w konsoli to w ogóle nie daje?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi