gnomq 223 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 poszukuję osoby, która dopisze mi do topek tę nową rudę diaxu i zablokuje stawianie owej rudy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GRIERIOR 38 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubo0208 10 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 27 minut temu, gnomq napisał: poszukuję osoby, która dopisze mi do topek tę nową rudę diaxu i zablokuje stawianie owej rudy. tu masz na stawianie, o ile o to Ci chodzi, a na topki musiałbyś podać skrypt on place deepslate diamond ore: cancel event gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 223 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Teraz, Kubo0208 napisał: tu masz na stawianie, o ile o to Ci chodzi, a na topki musiałbyś podać skrypt on place deepslate diamond ore: cancel event zapomniałem dopisać, że to o plugin chodzi (XD) właśnie się zastanawiam dlaczego admin przeniósł mi post XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GRIERIOR 38 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Ten temat został przeniesiony. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Dodałem na discordzie. Podeślij mi tam source code. Zlecenie wykonane i dostarczone na discordzie autorowi tematu. Zamykam. Notatka dodana przez Zbucki gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gnomq 223
poszukuję osoby, która dopisze mi do topek tę nową rudę diaxu i zablokuje stawianie owej rudy.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi