skript.pl 141 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 Użytkownik @hbrt dodał nowy wniosek: Tytuły użytkowników forum. Nie wiem, czy coś takiego jest na forum, ale trochę szukałem i nie znalazłem. Więc apeluję o to, aby została dodana możliwość sprawdzenia wszystkich tytułów (np. Wyjadacz II) w swoim profilu. Przykładowo gdzieś po lewej stronie ot tytułu będzie taki "+", a po kliknięciu na niego pokażą się nam wszystkie tytuły. Chyba dosyć dokładnie opisałem XD OTWÓRZ WNIOSEK, ABY ZAGŁOSOWAĆ Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 System tytułów będzie przebudowywany, jednak nie planujemy udostępniać ich listy w innej formie niż temat na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 141 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi