FastDesign 1 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 Cześć! Mam pytanie, jak mogę zrobić wpłatę rzeczy do schowka z ekwipunku. Chodzi mi o ręczną wpłatę, nie taką że ci zabiera rzeczy automatycznie do limitu. Tak jak np. jest na "DragonSurvival.EU". Z góry dzięki za pomoc. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubo0208 10 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 21 minut temu, FastDesign napisał: Cześć! Mam pytanie, jak mogę zrobić wpłatę rzeczy do schowka z ekwipunku. Chodzi mi o ręczną wpłatę, nie taką że ci zabiera rzeczy automatycznie do limitu. Tak jak np. jest na "DragonSurvival.EU". Z góry dzięki za pomoc. chodzi ci o przeciąganie przedmiotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FastDesign 1 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 13 minut temu, Kubo0208 napisał: chodzi ci o przeciąganie przedmiotu? Przeciągasz przedmiot do gui ze schowkiem i się wpłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubo0208 10 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 19 godzin temu, FastDesign napisał: Przeciągasz przedmiot do gui ze schowkiem i się wpłaca. trudno raczej by było zrobić coś takiego w skripcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 43 minuty temu, Kubo0208 napisał: trudno raczej by było zrobić coś takiego w skripcie nie prawda, jeśli to zlecenie to mogę wykonać odpłatnie, możesz napisać na dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FastDesign 1
Cześć!
Mam pytanie, jak mogę zrobić wpłatę rzeczy do schowka z ekwipunku.
Chodzi mi o ręczną wpłatę, nie taką że ci zabiera rzeczy automatycznie do limitu.
Tak jak np. jest na "DragonSurvival.EU".
Z góry dzięki za pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi