luki112 0 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Witam. Potrzebuję skryptu na blokade teleportacji komendą /tpa z świata survival do graczy np którzy są na świecie lobby (multiverse), mam plugin na blokade samego wyświetlania ale jak się wpisze ręcznie nick to da się teleportować. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 155 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 4 godziny temu, luki112 napisał: Witam. Potrzebuję skryptu na blokade teleportacji komendą /tpa z świata survival do graczy np którzy są na świecie lobby (multiverse), mam plugin na blokade samego wyświetlania ale jak się wpisze ręcznie nick to da się teleportować. Z góry dzięki. on command "tpa <player>" if player is in world "survival": arg-1 is in world "lobby" cancel event else if player is in world "lobby": arg-1 is in world "survival" cancel event Nie wiem czy zadziała, skrypt pisany bez dokumentacji. Jeśli nie, napisz, a spróbuję poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 no nie zadziała tak, w on command nie ma argumentów, trzeba kombinować https://skript.pl/temat/49665-problem-ktory-nie-wiem-jak-nazwac/#comment-308111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 155 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 25 minut temu, CoFFeIN04 napisał: no nie zadziała tak, w on command nie ma argumentów, trzeba kombinować https://skript.pl/temat/49665-problem-ktory-nie-wiem-jak-nazwac/#comment-308111 Ah, przepraszam, nigdy nie potrzebowałem argumentów w on command. W takim razie nie mogę pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#35900 20 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 on command: if command is "tpa": set {_args::*} to arguments split at " " loop {_args::*}: set {_player} to loop-value parsed as player {_player} is set if "%world of {_player}%" is not "%world of player%": send "&cTen gracz jest w innym świecie!" to player cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luki112 0 Opublikowano 31 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 W dniu 30.07.2021 o 20:24, Mushkrem napisał: on command: if command is "tpa": set {_args::*} to arguments split at " " loop {_args::*}: set {_player} to loop-value parsed as player {_player} is set if "%world of {_player}%" is not "%world of player%": send "&cTen gracz jest w innym świecie!" to player cancel event Dzięki wielkie, działa. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
luki112 0
Witam. Potrzebuję skryptu na blokade teleportacji komendą /tpa z świata survival do graczy np którzy są na świecie lobby (multiverse), mam plugin na blokade samego wyświetlania ale jak się wpisze ręcznie nick to da się teleportować. Z góry dzięki.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi