Necekez1 2 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Ogolnie zaczynam ze skriptem i chciałbym żeby ktoś pokazał np przykładowy skrypt gdzie jeśli gracz trzyma w lewej łapce wiecej niz 16 patykow nazwanych patyk555 to wyrzuca reszte na ziemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Lepiej zacznij od czegoś prostszego na początek, może od podstaw: https://skripthub.net/tutorials/17 Potem zajrzyj w dokumentację, tam wszystko znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Necekez1 2 Opublikowano 29 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 22 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Lepiej zacznij od czegoś prostszego na początek, może od podstaw: https://skripthub.net/tutorials/17 Potem zajrzyj w dokumentację, tam wszystko znajdziesz Dzięki za pomoc ale jakoś zaczęłem i wyskakuje error can;t understand this event on every hour in world: trigger: player can hold 1 cobblestone Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez Notro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 155 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 15 minut temu, Necekez1 napisał: Dzięki za pomoc ale jakoś zaczęłem i wyskakuje error can;t understand this event on every hour in world: trigger: player can hold 1 cobblestone Eventy "every" powinny być bez "on". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Necekez1 2 Opublikowano 29 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 10 minut temu, Notro napisał: Eventy "every" powinny być bez "on". nadal mam pomimo wywaleniaon 4 minuty temu, Necekez1 napisał: nadal mam pomimo wywaleniaon Mniejsza o to pomogl by ktos zrobic ten srkypt co napisalem w temacie? Łączę posty. Notatka dodana przez Notro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Godzinę temu, Necekez1 napisał: trigger: trigger tylko w komendach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Necekez1 2
Ogolnie zaczynam ze skriptem i chciałbym żeby ktoś pokazał np przykładowy skrypt gdzie jeśli gracz trzyma w lewej łapce wiecej niz 16 patykow nazwanych patyk555 to wyrzuca reszte na ziemie
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi