Grenek 0 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Czesc, napisze ktos sk story sprawdzi czy gracz jest na danym kordynacie x, y, z w danym swiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 155 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 13 minut temu, Grenek napisał: Czesc, napisze ktos sk story sprawdzi czy gracz jest na danym kordynacie x, y, z w danym swiecie? Kiedy ma to sprawdzać? W określonym evencie, czy cały czas? Jeśli cały czas, to ostrzegam - nie będzie to wydajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 27 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 mozemy sprobować w every minute? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 693 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 21 minut temu, Grenek napisał: mozemy sprobować w every minute? myślisz że komuś będzie się chciało minutę stać w danym kordynacie? Najlepiej zrobić tam region i użyć eventu "on region enter" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 27 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Teraz, CoFFeIN04 napisał: myślisz że komuś będzie się chciało minutę stać w danym kordynacie? Najlepiej zrobić tam region i użyć eventu "on region enter" mam taki problem, ze mam odddzielne swiaty i w nich wogole regiony nie dzialaja wiec jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 693 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 5 minut temu, Grenek napisał: regiony nie dzialaja jak to możliwe? 5 minut temu, Grenek napisał: wogole w ogóle* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 27 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 1 minutę temu, CoFFeIN04 napisał: jak to możliwe? dlatego pytam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 693 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Ale co nie działają, nie da się ustawić, nie wykrywa czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 27 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Teraz, CoFFeIN04 napisał: Ale co nie działają, nie da się ustawić, nie wykrywa czy co już dawno probowałem robić to tym sposobem co ty pisałeś i NIC. Tak samo z flagami ect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 693 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Ale zrób region i powiedz jaki jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 27 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Ale zrób region i powiedz jaki jest problem nie wykrywa go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 693 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 7 minut temu, Grenek napisał: nie wykrywa go. Ale Skript go nie wykrywa, czy nie wykrywa go w ogóle WorldGuard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 27 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Ale Skript go nie wykrywa, czy nie wykrywa go w ogóle WorldGuard? worldguard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 693 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Bardzo dziwne zjawisko, co jeśli sprawdzisz ten region piórkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 27 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Bardzo dziwne zjawisko, co jeśli sprawdzisz ten region piórkiem nie rozumiem? jestem debilem. XD (to da sie to naprawic lub zrobic inaczej?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 693 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 No da się, ale to będzie okropnie nieskuteczne, mówię Ci, przyjrzyj się dlaczego te regiony nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 27 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 1 minutę temu, CoFFeIN04 napisał: No da się, ale to będzie okropnie nieskuteczne, mówię Ci, przyjrzyj się dlaczego te regiony nie działają więc czy pomozesz mi w ten inny sposob (proszę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 693 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Np. event "on move:", sprawdzasz świat, a potem np. sprawdzasz koordynaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 27 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 3 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Np. event "on move:", sprawdzasz świat, a potem np. sprawdzasz koordynaty. bardzie chodzi mi oto np (niewiem jak to poweiedzeić) chodzi mi o np: on move: if player is in world "...": if player x ordinate is "": o to mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 27 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 (edytowane) Teraz, Grenek napisał: bardzie chodzi mi oto np (niewiem jak to poweiedzeić) chodzi mi o np: on move: if player is in world "...": if player x ordinate is "": o to mi chodzi proboje zrobic skrypt ze gdy player dojdzie do bordera teleportuje go do innego swiata Edytowane 27 lipca 2021 przez Grenek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 693 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Czyli jeśli border, to wystarczy że gracz będzie na danym X-ie lub Z. if x-coordinate of player > 150: #jeśli koordynat x jest większy od 150 itd Grenek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grenek 0
Czesc, napisze ktos sk story sprawdzi czy gracz jest na danym kordynacie x, y, z w danym swiecie?
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi