Avant 0 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 Witam. Czy da się jakoś przypisać zmienne do danego regionu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 27 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2021 W jakim celu? Jak to miałoby działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avant 0 Opublikowano 28 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 13 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: W jakim celu? Jak to miałoby działać? Chcę zrobić coś na zasadzie "wynajmowania" regionów na określony czas. Wszystkie komendy które zrobiłem można używać tylko gdy znajdujemy się w regionie który można sobie wynająć gdyż moja zmienna z okresem wynajmu to {czas.wynajmu.%region at player%}. Teraz muszę jakoś te zmienne "przypisać" do regionu aby ten czas mógł być jakoś odliczany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 po 1 - zmienne grupowe, nie 52 minuty temu, Avant napisał: {czas.wynajmu.%region at player%} tylko np. {czasWynajmu::%region at player%} po 2 - nadal nie wiem po co chcesz je przypisywać do regionu, w zmiennej zawarta jest nazwa regionu, tyle wystarczy do pełnego zarządzania nim Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Avant 0
Witam.
Czy da się jakoś przypisać zmienne do danego regionu?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi