Adrian2k2 1 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Jak wpisuje /sk reload all to mi wyskakuje an internal error occurred while attempting to perform this command skript: 2.5.3 matocolotoe paperspigot: 1.8.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 106 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 1 godzinę temu, Adrian2k2 napisał: Jak wpisuje /sk reload all to mi wyskakuje an internal error occurred while attempting to perform this command skript: 2.5.3 matocolotoe paperspigot: 1.8.8 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jeden ze skryptów najprawdopodobniej ma błąd lub po prostu zaktualizuj wersję skripta matocolotoe na najnowszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adrian2k2 1
Jak wpisuje /sk reload all to mi wyskakuje an internal error occurred while attempting to perform this command
skript: 2.5.3 matocolotoe
paperspigot: 1.8.8
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi