Adrian2k2 1 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Jak wpisuje /sk reload all to mi wyskakuje an internal error occurred while attempting to perform this command skript: 2.5.3 matocolotoe paperspigot: 1.8.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolsatGraniePL 117 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 1 godzinę temu, Adrian2k2 napisał: Jak wpisuje /sk reload all to mi wyskakuje an internal error occurred while attempting to perform this command skript: 2.5.3 matocolotoe paperspigot: 1.8.8 jeden ze skryptów najprawdopodobniej ma błąd lub po prostu zaktualizuj wersję skripta matocolotoe na najnowszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adrian2k2 1
Jak wpisuje /sk reload all to mi wyskakuje an internal error occurred while attempting to perform this command
skript: 2.5.3 matocolotoe
paperspigot: 1.8.8
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi