Przychodze z problemem którego nie moge naprawić nie wiem czemu.
robie skrypt na sklep ale to nie jest istotne ponieważ napotkałem problem że jak wpisuje: "format gui slot 11 of player with light green glass named "&2&lKupno" with lore "&7Możesz tu kupić przedmioty!" to run:"
i dalej komenda ktora ma sie wykonac (w tym przypadku zrobiem "send "test" ") to w samym gui w grze nie pokazuje się blok light green glass a gdy usunalem to run: to normalnie sie blok pokazywal ale nic sie z nim nie dalo
zrobic
kod:
command /sklep:
trigger:
open virtual chest inventory with size 3 named "&7&lSklep" to player
format gui slot 11 of player with light green glass named "&2&lKupno" with lore "&7Możesz tu kupić przedmioty!" to run:
send "test"
Pytanie
BartizeR 0
Przychodze z problemem którego nie moge naprawić nie wiem czemu.
robie skrypt na sklep ale to nie jest istotne ponieważ napotkałem problem że jak wpisuje: "format gui slot 11 of player with light green glass named "&2&lKupno" with lore "&7Możesz tu kupić przedmioty!" to run:"
i dalej komenda ktora ma sie wykonac (w tym przypadku zrobiem "send "test" ") to w samym gui w grze nie pokazuje się blok light green glass a gdy usunalem to run: to normalnie sie blok pokazywal ale nic sie z nim nie dalo
zrobic
kod:
ps. uzywam tuSKe
Wstawiam kod w code.
Notatka dodana przez Glicz
https://skript.pl/temat/49559-nie-dzia%C5%82aj%C4%85ce-gui/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi