Cześć, mam pytanie. Chciałbym aby osobno wyświetlało się tutaj na różne kolory gracze z różnymi rangami. Oczywiście wszyscy gracze będą w jednym GUI obok siebie (najlepiej aby rangi były obok siebie np. administratorzy obok siebie, supporterzy obok siebie)
Jeżeli ktoś ma permisje "admin.widok" jego nick będzie czerwony (&c) a lore będzie "&cZarząd";
Jeżeli ktoś ma permisje "dev.widok" jego nick będzie złoty (&6) a lore będzie "&eDeveloper";
Jeżeli ktoś ma permisje "supp.widok" jego nick będzie niebieski (&1) a lore będzie "&9Supporter";
Czy ktoś wie jak to zrobić?
command /a:
trigger:
set {_online} to -1
open chest with 3 row named "test" to player
loop all players: #chodzi mi tu o to, aby wyświetlało tylko osoby z permisją <---
add 1 to {_online}
set player's current inventory's slot {_online} to 1 of ("%loop-player%" parsed as offline player)'s skull named "&3%loop-player%"
Kod
(wiem, że brzmi trochę jak zlecenie, ale proszę pomóżcie!!!)
Pytanie
pruslay 14
Cześć, mam pytanie. Chciałbym aby osobno wyświetlało się tutaj na różne kolory gracze z różnymi rangami. Oczywiście wszyscy gracze będą w jednym GUI obok siebie (najlepiej aby rangi były obok siebie np. administratorzy obok siebie, supporterzy obok siebie)
Jeżeli ktoś ma permisje "admin.widok" jego nick będzie czerwony (&c) a lore będzie "&cZarząd";
Jeżeli ktoś ma permisje "dev.widok" jego nick będzie złoty (&6) a lore będzie "&eDeveloper";
Jeżeli ktoś ma permisje "supp.widok" jego nick będzie niebieski (&1) a lore będzie "&9Supporter";
Czy ktoś wie jak to zrobić?
command /a: trigger: set {_online} to -1 open chest with 3 row named "test" to player loop all players: #chodzi mi tu o to, aby wyświetlało tylko osoby z permisją <--- add 1 to {_online} set player's current inventory's slot {_online} to 1 of ("%loop-player%" parsed as offline player)'s skull named "&3%loop-player%"Kod
(wiem, że brzmi trochę jak zlecenie, ale proszę pomóżcie!!!)
Edytowane przez pruslayOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/49524-pytanie-o-p%C4%99tle/Udostępnij na innych stronach
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi