polsatgraniepl 88 Opublikowano 13 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2021 (edytowane) NOWA WERSJA SKRYPTU JUŻ JEST! Sklep.sk Skrypt na sklep jak z serwera Hypixel.net z trybu Hypixel Skyblock Jak wgrać: No normalnie jakby klikasz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Kopiujesz to, dajesz do jakiegoś skryptu i reloadujesz... Wymagania: Skript 2.5.3 Nie wiem jakie dodatki ale testowałem na tych: Silnik który obsługuje Skripta 2.5.3 Funkcje: Dla lepszego efektu wizualnego dla sklepu zrób takiego npc: Spoiler Potrzebujesz pluginu Citizens I wpisujesz kolejno te komndy: /npc create x /npc rename &e&lKLIKNIJ /npc hologram add &7Górnik /npc rotate /npc skin --url Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! /npc cmd add -p sklep <numer sklepu> Klikając na niego wyświetli się takie GUI: Aby dodać do sklepu itemy (trzymając dany item w ręce) wpisz: /dodajdosklepu <numer sklepu> <cena sprzedaży> <cena kupna> Ja trzymając beczkę w ręce i wpisując komendę: dodała się do sklepu Teraz jeżeli posiadam w ekwipunku beczkę mogę ją sprzedać klikając na dany item w ekwipunku Serwer do testowania: IP: McSurviCraft.pl (tryb Survival) Twój serwer używa go? Napisz na PV a dodam go tu! Do zrobienia: Naprawić kupowanie itemów z hoppera Naprawić przycisk Powrót Dodanie optionsów i 100% konfiguracja PlaySound do otwarcia GUI Changelog: Wypuszczenie wersji v1.0 Download w code.skript.pl : Miałem nie powracać ale po lekkim podszkoleniu się chyba mogę wrócić / nie wiedziałem na jaki temat dać to dałem tutaj ¯\_(ツ)_/¯ Edytowane 8 kwietnia przez polsatgraniepl JanekJaran i kubiksonik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 13 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2021 Ten temat został przeniesiony. Autor zgłosił, że zła kategoria jest niepoprawna i się zgodzę. Skrypt wygląda dobrze (jak na skript) i jest dobrze opisany. Dawno żaden skrypt nie trafił do promowanych, więc @polsatgraniepl gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofel 1 Opublikowano 13 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2021 Kozak skrypt używam go od kilku miesięcy nie ma błędów przyda się na każdy tryb. polsatgraniepl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polsatgraniepl 88 Opublikowano 13 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2021 1 godzinę temu, Tofel napisał: Kozak skrypt używam go od kilku miesięcy nie ma błędów przyda się na każdy tryb. Dzięki za opinie, za niedługo prawdopodobnie będę robił odświeżoną wersję tego skryptu więc skrypt będzie działał jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi