Parcz1k 2 Opublikowano 23 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 Chcę żeby jeśli 2 linijka opisu przedmiotu gracza jest wartością wyższą od 0, to na chacie pisze wiadomość. Próbowałem na różne sposoby ale za każdym razem skrypt w ogóle pomija kawałek "2nd line", i bierze pod uwagę cały opis, a nie jedynie tą drugą linijkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 693 Opublikowano 23 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 line 2 of lore of player's tool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Parcz1k 2
Chcę żeby jeśli 2 linijka opisu przedmiotu gracza jest wartością wyższą od 0, to na chacie pisze wiadomość.
Próbowałem na różne sposoby ale za każdym razem skrypt w ogóle pomija kawałek "2nd line", i bierze pod uwagę cały opis, a nie jedynie tą drugą linijkę
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi