Wojte4k 2 Opublikowano 22 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2021 (edytowane) Witam. Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć jak wydobyć permisję z pluginu którego nie ma na necie ? Próbowałem Winrarem i innymi programami ale wszystko jest zakodowane. Proszę o pomoc :(( Edytowane 22 czerwca 2021 przez Wojte4k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 693 Opublikowano 22 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2021 Myślę, że możesz zapytać autora Usunięty#34161 i Wojte4k 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 62 Opublikowano 22 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2021 Permisje zazwyczaj są w pliku plugin.yml. Możesz się do niego dostać za pomocą WinRAR-a. Jeśli jednak permisji tam nie znajdziesz, możesz zdekompilować plugin przy pomocy darmowych narzędzi takich jak Java Decompiler (http://java-decompiler.github.io) lub JDec (https://jdec.app). Wtedy musisz tylko znaleźć w kodzie zdekompilowanego pluginu odpowiednią linijkę, zazwyczaj jest to <Player>.hasPermission(<Permission>) lub <VaultPermissionProvider>.has(<Player>, <Permission>) (oczywiście wartości w <> są tylko placeholderami, w kodzie będzie tam coś innego, np w miejscu <Player> będzie p lub w miejscu <VaultPermissionProvider> będzie perms. Analogicznie <Permission> oznacza permisję. W kodzie może to wyglądać więć np p.hasPermission("jakas.permisja") lub perms.has(p, "jakas.permisja") Wojte4k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojte4k 2 Opublikowano 23 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 @PanAnimek Wiszę Ci Piwo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojte4k 2 Opublikowano 23 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 @PanAnimek Serio wpisz w neta "Jak wydobyć permisje z pluginu" to znajdziesz nic albo fora na których są gówno-burze. Spadłeś mi z nieba @PanAnimek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wojte4k 2
Witam. Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć jak wydobyć permisję z pluginu którego nie ma na necie ?
Edytowane przez Wojte4kPróbowałem Winrarem i innymi programami ale wszystko jest zakodowane.
Proszę o pomoc :((
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi