Wojte4k 2 Opublikowano 22 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2021 (edytowane) Witam. Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć jak wydobyć permisję z pluginu którego nie ma na necie ? Próbowałem Winrarem i innymi programami ale wszystko jest zakodowane. Proszę o pomoc :(( Edytowane 22 czerwca 2021 przez Wojte4k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 621 Opublikowano 22 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2021 Myślę, że możesz zapytać autora Usunięty#34161 i Wojte4k 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 61 Opublikowano 22 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2021 Permisje zazwyczaj są w pliku plugin.yml. Możesz się do niego dostać za pomocą WinRAR-a. Jeśli jednak permisji tam nie znajdziesz, możesz zdekompilować plugin przy pomocy darmowych narzędzi takich jak Java Decompiler (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) lub JDec (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!). Wtedy musisz tylko znaleźć w kodzie zdekompilowanego pluginu odpowiednią linijkę, zazwyczaj jest to <Player>.hasPermission(<Permission>) lub <VaultPermissionProvider>.has(<Player>, <Permission>) (oczywiście wartości w <> są tylko placeholderami, w kodzie będzie tam coś innego, np w miejscu <Player> będzie p lub w miejscu <VaultPermissionProvider> będzie perms. Analogicznie <Permission> oznacza permisję. W kodzie może to wyglądać więć np p.hasPermission("jakas.permisja") lub perms.has(p, "jakas.permisja") Wojte4k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojte4k 2 Opublikowano 23 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 @PanAnimek Wiszę Ci Piwo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojte4k 2 Opublikowano 23 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 @PanAnimek Serio wpisz w neta "Jak wydobyć permisje z pluginu" to znajdziesz nic albo fora na których są gówno-burze. Spadłeś mi z nieba @PanAnimek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wojte4k 2
Witam. Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć jak wydobyć permisję z pluginu którego nie ma na necie
?
Edytowane przez Wojte4kPróbowałem Winrarem i innymi programami ale wszystko jest zakodowane.
Proszę o pomoc :((
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi