herhor67 916 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Witam, byłby ktoś chętny testować skrypt na Blitz u mnie na serwerze? Jeżeli tak pisać na PW :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Ja chętnie Ci pomogę ;D Mam TS'a więc możemy się zgadać na jakimś serwerze głosowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2014 ok mozna zamknąć, prace anulowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żyraf 170 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: UP Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
herhor67 916
Witam, byłby ktoś chętny testować skrypt na Blitz u mnie na serwerze? Jeżeli tak pisać na PW :)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi