Notro 155 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 53 minuty temu, hbrt napisał: Co do ikony, to walnął bym jakiś lekki gradient po to, aby nie wyglądała ona zbyt prosto... np: A jeżeli chodzi o pełny wygląd z DarkMode, to wywaliłbym ramki wokół "Home" i "Editor", uzupełniłbym kolory białe czarnymi i zmienił biały kolor loga na kolorowy. Poza tym nazwę można byłoby przekrzywić i pogrubić. Dodałem również ładny i pasujący do loga gradient na ikony "Cofnij" i "Dalej". Prezentacja tego, jak to zmieniłem: Sami oceńcie czy nie wygląda to lepiej!? Moim zdaniem nieporównywalnie dużo lepiej, oraz przyjemniej się na to patrzy... Białą obwódkę wokół niektórych ikon jeszcze można byłoby usunąć, ale nie wiem, czy to jest konieczne. Co do ikon i czcionki... Myślę, że te, które są na zdjęciu, które ja wysłałem, będą najczęściej wybierane, więc nie jest potrzebna funkcja zmiany ikon w ustawieniach... A jeżeli chodzi o czcionkę, to fajnie byłoby, aby można było zaimplementować własną. Edit: to co jest mało istotne moim zdaniem powinno być na biało (lub czarno, zależnie od motywu, np: send, from players inventory, to all players), ponieważ zielony kolor wygląda niezbyt dobrze... Hej! Trochę słabo mi to mówić, bo pewnie dużo nad tym pracowałeś, lecz niestety tego nie wprowadzę. Czemu? Bo robię "SkEditor Remake 2.0". Ma on wygląd z programu Glitchcode autorstwa @Glicz, więc nie razi w oczy, ani nic takiego. Zwyczajnie jest bardzo ładny. 1 godzinę temu, _Of3k napisał: W sieci krąży dodatek do Sublime Text 3 autorstwa PiratJaskiniowy (jeżeli dobrze pamiętam, że to on był autorem), który koloryzował składnie skripta. W mojej opinii rzuć ten remake, bo i tak wygląda to okropnie i kontynuuj pracę pirata - zrób swoją wersję z aktualną składnią. To samo, co pisałem do @hbrt. Co do podświetlania składni - w nowej odsłonie jest o wiele lepsze, wzorowane na tym z code.skript.pl. Niżej zdjęcie wersji 2.0 razem z podświetlaniem składni. Spoiler Pierwszą wersję możecie pobrać z Githuba, jednak na razie nie za bardzo polecam by w tym pracować. Nie ma tam możliwości otwierania kilku plików na raz, zapisywania (jest jedynie zapisz jako) i w ogóle, ta wersja jest uboga w funkcje. Proponuję tylko ją przetestować, jeśli tego chcecie. PS. Co do loga, w nowej wersji występuje ono głównie jako białe, co wygląda dosyć nieźle na ciemnym tle. Glicz 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309247 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbrt 41 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 6 minut temu, Notro napisał: Hej! Trochę słabo mi to mówić, lecz niestety tego nie wprowadzę. Czemu? Bo robię "SkEditor Remake 2.0". Ma ona wygląd z programu Glitchcode autorstwa @Glicz, więc nie razi w oczy ani nic takiego. Zwyczajnie jest bardzo ładna. To samo, co pisałem do @hbrt. Co do podświetlania składni - w nowej odsłonie jest o wiele lepsze, wzorowane na tym z code.skript.pl. Niżej zdjęcie wersji 2.0 razem z podświetlaniem składni. Pokaż ukrytą zawartość Pierwszą wersje nowej wersji możecie pobrać z Githuba, jednak na razie nie za bardzo polecam by w tym pracować. Nie ma tam możliwości otwierania kilku rzeczy na raz, zapisywania (jest tylko zapisz jako) i w ogóle, ta wersja jest uboga w funkcje. Proponuję tylko ją przetestować, jeśli chcecie. TO ZAKTUALIZUJCIE SCREENY! Pobrałem nową wersję, sprawdziłem i muszę powiedzieć, że wygląda to spoko, ale przyczepię się tutaj do tego, że czcionka jest moim zdaniem zbyt okrągła i jest za mało kolorów. Moim zdaniem powinno zostać dodane CTRL+"+" i CTRL+"-", lub CTRL+MWHEELUP i CTRL+MWHEELDOWN chyba nie muszę mówić o co chodzi... Dodatkowo po powiększeniu okna napis na górze SkEditor Remake nie jest na środku. Logo powinno być jednak w początkowych, lub jak ja to zmieniłem we wcześniejszym poście z gradientem, ponieważ wygląda to zbyt ponuro. Fajnie byłoby, gdybyście dodali podświetlenie przycisków Zamknij, Zminimalizuj, oraz Maksymalizuj. Pasek narzędzi i odstęp od lewej strony moim zdaniem są zbyt małe i wyglądają tandetnie. Przy zmniejszonym oknie podobają mi się zaokrąglone rogi SĄ CUDNE XD. Ładna jest też animacja wejściowa/wyjściowa, lecz dodałbym podobną także do Maksymalizowania programu (oczywiście w obie strony). Podoba mi się też to, że od razu można opublikować kod na code.skript.pl jest to także bardzo ciekawe. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309249 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 5 minut temu, hbrt napisał: TO ZAKTUALIZUJCIE SCREENY! Pobrałem nową wersję, sprawdziłem i muszę powiedzieć, że wygląda to spoko, ale przyczepię się tutaj do tego, że czcionka jest moim zdaniem zbyt okrągła i jest za mało kolorów. Moim zdaniem powinno zostać dodane CTRL+"+" i CTRL+"-", lub CTRL+MWHEELUP i CTRL+MWHEELDOWN chyba nie muszę mówić o co chodzi... Dodatkowo po powiększeniu okna napis na górze SkEditor Remake nie jest na środku. Logo powinno być jednak w początkowych, lub jak ja to zmieniłem we wcześniejszym poście z gradientem, ponieważ wygląda to zbyt ponuro. Fajnie byłoby, gdybyście dodali podświetlenie przycisków Zamknij, Zminimalizuj, oraz Maksymalizuj. Pasek narzędzi i odstęp od lewej strony moim zdaniem są zbyt małe i wyglądają tandetnie. Przy zmniejszonym oknie podobają mi się zaokrąglone rogi SĄ CUDNE XD. Ładna jest też animacja wejściowa/wyjściowa, lecz dodałbym podobną także do Maksymalizowania programu (oczywiście w obie strony). Podoba mi się też to, że od razu można opublikować kod na code.skript.pl jest to także bardzo ciekawe. Czcionka w ogóle była inna, ale kombinowałem z nią i chyba ja usunalem xD. Przybliżanie tekstu spróbuję dodać. Oj, rzeczywiście, ten napis sie źle ruszał przy powiększaniu, a ja zapomniałem poprawić. Zrobię to w nastepnej wersji. Jak dla mnie logo na ciemnym tle powinno byc białe, ewentualnie jeszcze przetestuje inne kolorki, ale zielony raczej nie będzie pasował. Spróbuje dodać podświetlanie przycisków Pasek zobaczę i poprawie. Cieszę się, że Ci się podobają rogi heh Animacje i tak chce poprawić, bo się zacinają. Jeśli sie uda, dodam te zwyczajne, z windowsa. Dodam, że w przyszłości prawdopodobnie będzie wybieranie, czy chce sie publikować na pastebinie, czy na code.skript.pl. No bo program ma też trafić do obcokrajowców, którzy ze stroną po polsku raczej nie chcą mieć do czynienia Aaa i co do tematu, zaaktualizuję go z przyszłą wersją. Teraz nie chcę, gdy jest taka słaba. No i co do liczby mnogiej, przypominam, że jestem jedynym twórcą remake Jeszcze chciałbym przeprosić, że tworzenie aktualizacji trwa tak długo. Niestety, ale mam też inne obowiązki oprócz skeditora, przez co nie mogę się na nim skupiać w 100%. Mam nadzieję, że rozumiecie. Miłego dnia! Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309255 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbrt 41 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 6 minut temu, Notro napisał: No i co do liczby mnogiej, przypominam, że jestem jedynym twórcą remake aaah no tak przepraszam zapomniałem 6 minut temu, Notro napisał: Jak dla mnie logo na ciemnym tle powinno byc białe, ewentualnie jeszcze przetestuje inne kolorki, ale zielony raczej nie będzie pasował. Wiesz, podobno do czarnego pasuje każdy kolor XD, ale ja polecam sprawdzić: Cyan, Fioletowy, oraz Pomarańczowy. Myślę, że najlepiej byłoby dodać jasne kolory, aby fajnie kontrastowały z ciemnymi, za to w LightMode fajnie by wyglądały ciemniejsze kolory w ikonie Mam nadzieję, że weźmiesz to pod uwagę. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309259 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Teraz, hbrt napisał: aaah no tak przepraszam zapomniałem Wiesz, podobno do czarnego pasuje każdy kolor XD, ale ja polecam sprawdzić: Cyan, Fioletowy, oraz Pomarańczowy. Myślę, że najlepiej byłoby dodać jasne kolory, aby fajnie kontrastowały z ciemnymi, za to w LightMode fajnie by wyglądały ciemniejsze kolory w ikonie Mam nadzieję, że weźmiesz to pod uwagę. Co do jasnego motywu... Miałem na niego plany, ale zrezygnowałem. Po testach okazało się, że jest okropny. Zwyczajnie nie pasuje do wyglądu z Glitchcode. A o logu pomyślę. hbrt 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309262 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pruslay 14 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Ale ten program jest zarąbisty, oby to dalej zmierzało w takim dobrym kierunku. Pozdro. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309334 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 3 godziny temu, pruslay napisał: Ale ten program jest zarąbisty, oby to dalej zmierzało w takim dobrym kierunku. Pozdro. Dzięki! To mi daje chęci do rozwijania projektu, oczekuj wersji 2.0! pruslay 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309356 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 Aktualizacja tematu, jak i programu Hej! Nadszedł czas na aktualizację tematu, ze względu na pojawienie się wersji v1.0 nowej wersji SkEditora. Zapraszam do korzystania, bo program coraz bardziej zbliża się do poziomu najlepszego edytora do Skript Jeszcze kilka super funkcji i będzie super Changelog wersji v1.0: Możliwość posiadania kilku plików na raz (pasek plików jest teraz dostępny) Oddzielna opcja "Zapisz" i "Zapisz jako" Niestandardowe języki! Od teraz, możesz tłumaczyć SkEditora Remake jak Ci się podoba, używając pliku customLanguage.yml w ścieżce programu! W ustawieniach zniknęła opcja do zmiany motywu, która i tak była wcześniej wyłączona. Czemu? Zdecydowałem, że jej nie będzie, ponieważ jasny motyw nie pasował do programu. W zakładce ustawień, dodałem w lewym dolnym rogu informację o wersji programu. Usunąłem napis "SkEditor Remake" na samej górze programu. (Niestety, lecz zapomniałem go usunąć w zakładce "Informacje", poprawię to w następnej, poprawkowej aktualizacji) Dodalem przycisk "Changelog" do zakładki "Informacje" Dodałem podświetlenie przycisków zamknij, maksymalizuj, minimalizuj (Pomysł od @hbrt) (Niestety, jak z napisem "SkEditor Remake", podświetlenie działa tylko w głównym oknie edytora, mój błąd, poprawię to w następnej poprawkowej aktualizacji) Przyśpieszyłem wszystkie animacje fade-in oraz fade-out. Zmieniłem styl scrollbara w edytorze tak, by pasował do wyglądu programu Zmieniłem kolor numeru linijek Zmieniłem czcionkę w edytorze, jednakże była ona tylko na test, a ja zapomniałem jej zmienić. Prawdopodobnie będzie zmieniona w przyszłej wersji, na podobną do tej z wersji alpha, jednak inną. No i to tyle ze zmian, dzięki za przeczytanie. Chciałbym też Was zaprosić na nowy, oficjalny serwer SkEditora Remake: https://discord.gg/FcqtRNWdHd Można tam wysyłać swoje propozycje, zgłaszać błędy, czy zwyczajnie popisać na chacie. Kategorie są podzielone na język angielski i polski, więc proszę się nie martwić Ah, jeszcze jedno. Powstała strona SkEditora Remake! Miłego korzystania z nowej wersji! Proszę mi zgłaszać wszystkie błędy Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309578 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 444 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 Co ty na to, aby dodać kolorowanie napisów w "" odpowiadającym im kolorom, i tak np. "&cWitaj &6na &bskript&0.&4pl" Notro 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309642 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 1 minutę temu, bvcz napisał: Co ty na to, aby dodać kolorowanie napisów w "" odpowiadającym im kolorom, i tak np. "&cWitaj &6na &bskript&0.&4pl" hmm, zobaczę czy mi się uda, dzięki za pomysł! Jeśli to ogarnę, to dodam możliwość wyłączenia tego w ustawieniach. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309644 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbrt 41 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 2 minuty temu, bvcz napisał: Co ty na to, aby dodać kolorowanie napisów w "" odpowiadającym im kolorom, i tak np. "&cWitaj &6na &bskript&0.&4pl" to jest ogólnie fajny pomysł, bo zazwyczaj jest tak: "&4Pog&5Champ" i no... nie ukrywajmy, że to wygląda słabo względem tego, co napisał @bvczXD Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309645 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 Teraz, hbrt napisał: to jest ogólnie fajny pomysł, bo zazwyczaj jest tak: "&4Pog&5Champ" i no... nie ukrywajmy, że to wygląda słabo względem tego, co napisał @bvczXD Taaa... Dlatego ja dodam (a przynajmniej spróbuję) zrobić tak, jak napisał bvcz. Chyba nawet mam na to pomysł hbrt 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309648 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 Witam. Zrobiłem customowy język do SkEditora Remake. Autor, czyli @Notro pisał mi, żeby go opublikować i nazwać językiem srakowskim. Tak więc oto, język Srakowski do SkEditora Remake! Link do pobrania (pobieranie jest z code.skript.pl): *klik* Notro 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309699 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrajdeN 14 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 taka propozycja ;D dodaj mozliwosc zmienienia skladni uzywajac pliku .yml hbrt 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 8 minut temu, GrajdeN napisał: taka propozycja ;D dodaj mozliwosc zmienienia skladni uzywajac pliku .yml Składnie można łatwo edytować za pomocą pliku SkriptHighlighting.xshd, który jest w formacie xaml. Jednak nie trudno domyślić się, jak to robić Tutaj jest poradnik: Editing the syntax highlighting · NotroDev/SkEditor-Remake Wiki (github.com) W razie problemów proszę pisać na Discord, Notro#3737. PS. Aktualizacja jest w trakcie tworzenia... Zawiera kilka ważnych funkcji Ostatnio mówiąc, że SkEditor Remake jest już lepszy do skryptów od Notepad++ trochę myliłem się, przez niektóre rzeczy, lecz myślę, że po tej aktualizacji jak chodzi o pisanie skryptów, warto porzucić np++ na rzecz SkEditora, oraz czekać na nowe rzeczy które ułatwią pisanie skryptów jeszcze bardziej. Miłego dnia! Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-309996 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrajdeN 14 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2021 (edytowane) W dniu 20.08.2021 o 19:30, Notro napisał: Składnie można łatwo edytować za pomocą pliku SkriptHighlighting.xshd, który jest w formacie xaml. Jednak nie trudno domyślić się, jak to robić Tutaj jest poradnik: Editing the syntax highlighting · NotroDev/SkEditor-Remake Wiki (github.com) W razie problemów proszę pisać na Discord, Notro#3737. PS. Aktualizacja jest w trakcie tworzenia... Zawiera kilka ważnych funkcji Ostatnio mówiąc, że SkEditor Remake jest już lepszy do skryptów od Notepad++ trochę myliłem się, przez niektóre rzeczy, lecz myślę, że po tej aktualizacji jak chodzi o pisanie skryptów, warto porzucić np++ na rzecz SkEditora, oraz czekać na nowe rzeczy które ułatwią pisanie skryptów jeszcze bardziej. Miłego dnia! Lepszy i bardziej rozbudowany program niz program glicza zrobiles Edytowane 28 sierpnia 2021 przez GrajdeN Notro i Tymekd 1 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-310744 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 27 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 września 2021 Hej, hej. Przepraszam Was za tą nieaktywność. Pisałem już wiadomości co i jak, lecz na serwerze Discord. Jednak 2 dni temu wysłałem dosyć ważne ogłoszenie i chciałbym je tutaj wysłać, abyście nie myśleli coś typu "program umarł". Ogłoszenie: Co do serwera, oto on: *Już ni ma* Niespodzianka jest naprawdę fajna, ale musicie poczekać. Wierzcie mi, jest to tego warte. Miłego dzionka i... cierpliwości Widzimy się na starcie serwera? Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-312392 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 1 stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2022 Okej, okej, wiem, nie było żadnej informacji od września i już jest nawet nowy rok. Lecz teraz mogę już to powiedzieć na 100% - mam czas i SkEditor powróci. Mogę zdradzić, że to będzie znowu nowa edycja, nawet z nową nazwą. Wiem, że to już będzie 3 wersja, ale teraz postaram się naprawić przeszłe błędy, oraz zamiast wypuszczać słabą wersję, przygotuję od razu to, co uważam, że będzie naprawdę dobre (przynajmniej jak na SkEditora). Więc cóż, trochę minie, ale chyba będzie tego warte Glicz 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-316200 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 17 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2022 (edytowane) PRZECZYTAJ NASTĘPNY POST! Hejka. Jak widzicie, minęło ponad 3.5 miesięcy - i nic. Niby zakładałem, że to będzie długo trwać, ale... Po prostu odpuściłem. Jednak chyba nie nadaję się do pisania takich programów. Wiem, że zapewniałem, że będzie już na 100%... No ale cóż. Tak wyszło. Przepraszam. Dzięki za całe wsparcie podczas tej niepewnej podróży mojej wersji SkEditora PRZECZYTAJ NASTĘPNY POST! Edytowane 12 lipca 2022 przez Notro Glicz 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-319516 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 12 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 Cześć! Ostatnio musiałem powrócić do pisania paru skryptów. No a moim głównym edytorem do nich był aktualnie notepad++. Według mnie bardzo brzydki program nawet z ciemnym motywem, a ostatnio nawet podświetlanie składni do skripta mi się zepsuło i miało białe tło No, ale po co o tym piszę? Wróciłem do SkEditora. Na początku chciałem to robić tylko dla siebie. Taki prywatny program W tej wersji nazywa się "SkEditor+". Myślę, że jest ona o wiele lepsza, ze względu na szybki zapis. No i co z tym? Parę osób do mnie pisało w sprawie SkEditora no i cóż... Chyba go opublikuję. Nic na tym nie stracę, a może komuś pomoże. Miałem plany, by go opublikować gdy będzie na bardzo wysokim poziomie, to znaczy z podpowiadaniem etc, jednak na razie będzie to wersja prostsza, znana ze SkEditora Remake. Muszę jeszcze poprawić parę rzeczy i wtedy wam go zaprezentuję. Mam nadzieję, że to Was usatysfakcjonuje. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/49197-skeditor-remake-edytor-u%C5%82atwiaj%C4%85cy-pisanie-skrypt%C3%B3w/#findComment-323716 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi