on right click with ender pearl:
if player's tool is ender pearl:
add 1 to {perly::%player%}
stop
Mianowicie, mam skrypt na statystyki ale na 1.16 jest cooldown na perly = gdy cyknalem perle i mam ten cooldown 2sekundy to moge spamic prawym a i tak nabija to do statystyk, moze ktos to zrobic ze jesli gracz cyknie perle to po prostu daje do statystyk ta perle?
i druga prosba, moze mi ktos to zrobic zeby to bylo lepiej zrobione bo wyglada to dosc slabo
on death:
victim is a player
damager is a player
add 1 to {dedy::%player%}
on death:
victim is a player
attacker is a player
add 1 to {kille::%attacker%}
Pytanie
Walasz 0
Siemka, 2 prosby 1. to moze mi ktos to zmienic:
on right click with ender pearl: if player's tool is ender pearl: add 1 to {perly::%player%} stopMianowicie, mam skrypt na statystyki ale na 1.16 jest cooldown na perly = gdy cyknalem perle i mam ten cooldown 2sekundy to moge spamic prawym a i tak nabija to do statystyk, moze ktos to zrobic ze jesli gracz cyknie perle to po prostu daje do statystyk ta perle?
i druga prosba, moze mi ktos to zrobic zeby to bylo lepiej zrobione bo wyglada to dosc slabo
on death: victim is a player damager is a player add 1 to {dedy::%player%} on death: victim is a player attacker is a player add 1 to {kille::%attacker%}Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/49051-statystyki-na-116-problem-maly/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi