DogsCityYT 0 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 Hej prowadzę mały serwer i chciałbym aby tnt nie wybuchało poza terenem gidli ( aby armatki działały ) nwm jak to zrobić . Prosze o pomoc PS : Jeżeli musze zmienić plugin na gidlie to spoko tylko napiszcie na jaki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 3 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2021 (edytowane) on explosion: cancel event create a safe explosion of force 2 at event-location loop exploded blocks: if loop-block is tnt: set loop-block to air spawn a primed tnt at the loop-block's location push last spawned entity direction from event-location to last spawned entity with force 1 else: if guild at loop-block's location is set: set loop-block to air wymagany dodatek FunnySkAddon Edytowane 3 czerwca 2021 przez Shooterowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DogsCityYT 0 Opublikowano 3 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2021 dobra dzk a podeślesz do tego link bo nie wiem jak to zrobić w sensie zainstalowałem plugin ale nie wiem gdzie to dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 3 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2021 co dac? skrypt zapisujesz normalnie jako plik z rozszerzeniem .sk w folderze plugins/Skript/scripts, a ten dodatek funnysk addon wrzucasz do folderu plugins. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DogsCityYT 0
Hej prowadzę mały serwer i chciałbym aby tnt nie wybuchało poza terenem gidli ( aby armatki działały ) nwm jak to zrobić . Prosze o pomoc
PS : Jeżeli musze zmienić plugin na gidlie to spoko tylko napiszcie na jaki )
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi