Mr. Edgarsz 164 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 Przychodzą takie chwile w życiu każdego skryptera, w których potrzebuje wsparcia. Dla mnie ta chwila właśnie nastała. ~ :edgarsz:Witam! Otóż mam problem z dzieleniem graczy na strony i formatowaniem slotu w ekwipunku do wywołania funkcji. Próbowałem już x do potęgi 19 * 48pierwiastków z 753 razy zrobić to samemu ale ciągle występuje ten sam bląd. Samo formatowanie działa dobrze jednakże już wywoływanie funkcji odnoszącej się do loop-player'a nie. Zresztą popatrzcie w kod i w błędy a sami zobaczycie :c Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Notka dla administracji:Ten link nie ma na celu reklamowania strony. Po prostu to jest dla mnie najłatwiejszy sposób na wrzucenie tego. :c Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam, :edgarsz: Norbi i mati770ka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Edgarsz 164 Opublikowano 14 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 Dobra, przepraszam za zamieszanie naprawiłem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mr. Edgarsz 164
Witam!
Otóż mam problem z dzieleniem graczy na strony i formatowaniem slotu w ekwipunku do wywołania funkcji.
Próbowałem już x do potęgi 19 * 48pierwiastków z 753 razy zrobić to samemu ale ciągle występuje ten sam bląd.
Samo formatowanie działa dobrze jednakże już wywoływanie funkcji odnoszącej się do loop-player'a nie.
Zresztą popatrzcie w kod i w błędy a sami zobaczycie :c
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Notka dla administracji:
Ten link nie ma na celu reklamowania strony. Po prostu to jest dla mnie najłatwiejszy sposób na wrzucenie tego. :c
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam,
:edgarsz:
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi