variables:
{fly::%player%} = false
on quit:
if {fly::%player%} is 1:
disallow fly for player
clear {fly::%player%}
command /fly [<offlineplayer>] [<text>]:
trigger:
if arg 1 is set:
if arg 1 is online:
disallow fly for arg 1
send "wylaczony dla %arg 1%"
set {fly::%player%} to 0
stop
else:
allow fly for arg 1
send "wlaczony dla %arg 1%"
set {fly::%player%} to 1
stop
else:
disallow fly for player
send "wylaczony"
set {fly::%player%} to 0
else:
allow fly for player
send "wlaczony"
set {fly::%player%} to 1
I gdy ja wpisze fly mam napisane ze wlaczone, i gdy np. druga osoba wpisze fly moj nick to jest rowniez ze wlaczone, zamiast wylaczyc bo przeciez ja juz sobie wczesniej wylaczylem, prosze o odbugowanie tego zeby to dzialalo w taki sposob ze jesli ktos sobie wpisze fly to mu go wlacza, a gdy ja wpisze fly jego nick to mu to wylacza a nie ze musze jakby jeszcze raz wlaczyc mu fly gdy juz go ma i wylaczyc i dopiero go nie ma:D dzieki z gory pozdro (jak jest z tym problem to prosze o napisanie od nowa sk na fly)
Pytanie
Walasz 0
Siemka mam skrypt na fly:
variables: {fly::%player%} = false on quit: if {fly::%player%} is 1: disallow fly for player clear {fly::%player%}I gdy ja wpisze fly mam napisane ze wlaczone, i gdy np. druga osoba wpisze fly moj nick to jest rowniez ze wlaczone, zamiast wylaczyc bo przeciez ja juz sobie wczesniej wylaczylem, prosze o odbugowanie tego zeby to dzialalo w taki sposob ze jesli ktos sobie wpisze fly to mu go wlacza, a gdy ja wpisze fly jego nick to mu to wylacza a nie ze musze jakby jeszcze raz wlaczyc mu fly gdy juz go ma i wylaczyc i dopiero go nie ma:D dzieki z gory pozdro (jak jest z tym problem to prosze o napisanie od nowa sk na fly)
https://skript.pl/temat/49019-dziwny-blad-przy-wlaczaniu-dla-kogos-fly/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi