magmusieek 0 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Jest linijka kodu: add 1 bow to player's inventory Co mam dopisać do tej linijki, aby ten łuk był enchantowany np. na power 1? Próbowałem już wielu sposobów, ale żadne nie działają wiem, że banalne, ale psycha już sit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 add 1 bow of power 1 to player's inventory magmusieek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magmusieek 0 Opublikowano 30 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 2 minuty temu, Shooterowy napisał: add 1 bow of power 1 to player's inventory Dzięki, do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 30 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
magmusieek 0
Jest linijka kodu: add 1 bow to player's inventory
Co mam dopisać do tej linijki, aby ten łuk był enchantowany np. na power 1? Próbowałem już wielu sposobów, ale żadne nie działają wiem, że banalne, ale psycha już sit
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi