MrRexover 0 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 Witam! Tak jak w tytule mam problem z tagami nad głową. Nie pokazują się Oto mój skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Proszę o szybką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 Jakieś bledy?po co to set player's tag...... jak masz już set player's display name to to wystarczy... a c co chodzi z tym tag? Moze on chat: loop all players if {jakis arg-ród} is set replace ...... to [Rod jakis] %player] cos takeigo... rozwaz to i wytabuj... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrRexover 0 Opublikowano 14 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 Mógłyś dać poprawiony? Bo ja coś źle robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 Zobacz skrypt ultimateclans.... Tam masz wyszukaj tylko zalorz lub create i pod tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Remikxdxd 39 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! spróbuj to PS : Nie miales tak samo ;p ale podobnie Edytowane 16 grudnia 2014 przez Remikxdxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrRexover 0 Opublikowano 14 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 Nie działa przecież miałem tak samo :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 masz cuś w konsoli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrRexover 0 Opublikowano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2014 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrRexover 0 Opublikowano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2014 jeśli umiesz mozesz pomoc dodać tagi z wildskript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrRexover 0 Opublikowano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrRexover 0 Opublikowano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrRexover 0
Witam! Tak jak w tytule mam problem z tagami nad głową. Nie pokazują się
Oto mój skrypt:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Proszę o szybką pomoc.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi