Hej, poszukuję osoby która by napisała skrypt że jak piszę na tabliczcę %Online Players% to żeby pokazywało ile jest graczy online na trybie np. bedwars, ale na spawnie. W sensie chodzi mi o to że chcę zrobić tabliczkę za pomocą komendy która teleportuje gracza który najbliżej niej stoi do lobby bedwars i chciałbym ją ozdobić że będzie: [Bedwars]
%Online Players%/100
Zniszcz łóżko
przeciwnika!
I generalnie tą tabliczkę chcę umieścić na spawnie więc proszę aby ta tabliczka pokazywała ile jest graczy na BEDWARS NIE NA SPAWNIE.
Pytanie
ELOELO32 0
Hej, poszukuję osoby która by napisała skrypt że jak piszę na tabliczcę %Online Players% to żeby pokazywało ile jest graczy online na trybie np. bedwars, ale na spawnie. W sensie chodzi mi o to że chcę zrobić tabliczkę za pomocą komendy która teleportuje gracza który najbliżej niej stoi do lobby bedwars i chciałbym ją ozdobić że będzie:
[Bedwars]
%Online Players%/100
Zniszcz łóżko
przeciwnika!
I generalnie tą tabliczkę chcę umieścić na spawnie więc proszę aby ta tabliczka pokazywała ile jest graczy na BEDWARS NIE NA SPAWNIE.
https://skript.pl/temat/48939-tabliczka-skrypt-na-tabliczk%C4%99-kt%C3%B3ra-ma-napisane-gracze-online/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi