Fidzip 0 Opublikowano 13 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 Witam, Mam pytanie: Lepiej mieć wiele skryptów czy 1 duży (wszystkie połączone)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PEPQ65 49 Opublikowano 13 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 wedlug mnie lepiej miec wiecej malych i nazwanych a w 1 mize sie wszystko mieszac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 (edytowane) Nie chodzi o mieszanie @up. Zauwazylem ze gdy masz jakis wielki sk i go ladujesz to niekiedy zdarza sie ze wyrzuci blad w linijce ktora jest prawidlowa. Dlatego wychodze z zalozenia by robic kilka sk mnidjszych ale tez bez przesadz. Edytowane 14 grudnia 2014 przez DamianMMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 Lepsze są małe, ale optymalne skrypty, niż jeden z rozwalonym kodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fidzip 0
Witam,
Mam pytanie: Lepiej mieć wiele skryptów czy 1 duży (wszystkie połączone)?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi