Rafesqu 3 Opublikowano 14 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2021 Siemka :) Mam takie pytanko... Jak mozna by bylo zrobic aby jak gracz wpisze np /kit zbroja to automatycznie zbroja z kitu mu sie zalozy? (robie serwer pvp i potrzebuje czegos takiego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 16 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2021 Gdzieś w configu widziałem taką opcję, wyszukaj 'kit' za pomocą ctrl + f. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafesqu 3 Opublikowano 18 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 W dniu 16.05.2021 o 09:51, Helios1993 napisał: Gdzieś w configu widziałem taką opcję, wyszukaj 'kit' za pomocą ctrl + f. Nie znalazlem niczego takiego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 26 minut temu, Rafesqu napisał: Nie znalazlem niczego takiego.... Więc nie szukałeś uważnie. Opcja o której mówię to 'kit-auto-equip'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafesqu 3 Opublikowano 22 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Moj config: Nie ma tu czegos takiego Dobra... nie pomozecie mi z tym, temat do zamkniecia *uzyje skryptow bo nie chce mi sie z innymi pluginami bawic* Wstawiam config w code.skript.pl, łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Glicz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rafesqu 3
Siemka :) Mam takie pytanko... Jak mozna by bylo zrobic aby jak gracz wpisze np /kit zbroja to automatycznie zbroja z kitu mu sie zalozy? (robie serwer pvp i potrzebuje czegos takiego)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi