PogKamper 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 Witam , mam w planach złożyć swój własny serwer w domu . Internet : 300 mb/s więc gdyba git . Serwer i to wszystko co z nim związane umiem zrobić tylko jak zrobić anty ddos na swój własny serwer w piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Helios1993 325 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PogKamper 1 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 9 godzin temu, Helios1993 napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Testowałeś ? I czy wytrzyma tak z 200 osób bo widzę ma ograniczony przesył nawet w wersji pro . Z góry dzięki za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 (edytowane) 34 minuty temu, PogKamper napisał: Testowałeś ? I czy wytrzyma tak z 200 osób bo widzę ma ograniczony przesył nawet w wersji pro . Z góry dzięki za pomoc . Nie testowałem, ale znam osobę, która dla 200 graczy potrzebowała prawie najdroższy pakiet. Edytowane 28 kwietnia 2021 przez Helios1993 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PogKamper 1 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 4 minuty temu, Helios1993 napisał: Nie testowałem, ale znam osobę, która dla 200 graczy potrzebowała najdroższy pakiet. ale czy nie wystarczy mi wersja premium na te 200 osób przecież ten enterprise tylko daje jakieś udogodnienia , więcej domen i więcej ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 Teraz, PogKamper napisał: ale czy nie wystarczy mi wersja premium na te 200 osób przecież ten enterprise tylko daje jakieś udogodnienia , więcej domen i więcej ip Zapomniałem się, że jest tam jeszcze pakiet za $250zł, więc poprawiłem to co wyżej napisałem. Pakiet za $100 wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PogKamper 1 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 Dzięki za pomoc Helios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 242 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PogKamper 1
Witam , mam w planach złożyć swój własny serwer w domu .
Internet : 300 mb/s więc gdyba git .
Serwer i to wszystko co z nim związane umiem zrobić tylko jak zrobić anty ddos na swój własny serwer w piwnicy
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi