zoolczeq 1 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Witam napisałem taki skrypt na to, aby nie dało się używać (otwierać) smokera jeśli jest już postawiony i nazwany "&aGenerator &7(Postaw na Ziemi)" on right click: if event-block is smoker named "&aGenerator &7(Postaw na Ziemi)" cancel event No i poprawiłby ktoś to tak, aby blokowało się to w taki sposób jak opisałem powyżej? Bo ten skrypt po prostu blokuje stawianie go. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 11 minut temu, zoolczeq napisał: Witam napisałem taki skrypt na to, aby nie dało się używać (otwierać) smokera jeśli jest już postawiony i nazwany "&aGenerator &7(Postaw na Ziemi)" on right click: if event-block is smoker named "&aGenerator &7(Postaw na Ziemi)" cancel event No i poprawiłby ktoś to tak, aby blokowało się to w taki sposób jak opisałem powyżej? Bo ten skrypt po prostu blokuje stawianie go. Z góry dzięki on rightclick on smoker: cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zoolczeq 1 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 5 minut temu, Skiuel napisał: on rightclick on smoker: cancel event Dzięki można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zoolczeq 1
Witam napisałem taki skrypt na to, aby nie dało się używać (otwierać) smokera jeśli jest już postawiony i nazwany "&aGenerator &7(Postaw na Ziemi)"
on right click: if event-block is smoker named "&aGenerator &7(Postaw na Ziemi)" cancel event
No i poprawiłby ktoś to tak, aby blokowało się to w taki sposób jak opisałem powyżej? Bo ten skrypt po prostu blokuje stawianie go. Z góry dzięki
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi