Cześć, mam pytanie, ponieważ ostatnio zrobiłem skrypt, który działa w ten sposób, że po wykonaniu komendy /pban wyświetla title na ekranie i wpisuje komende /ban. Jak zrobic to w ten sposób, aby nie musieć wpisywać komendy /permban, tylko samo /ban?
command /permban [<offlineplayer>] [<text>]:
aliases: pban
permission: core.ban.perm
permission message: &cNie masz uprawnien do tej komendy!
trigger:
if arg 1 is set:
if arg 2 is set:
execute console command "ban %arg 1% %arg 2%"
send title "&4&l[&c&lBAN&4&l]" with subtitle "&cGracz &4%arg 1% &czostal zbanowany" to all players
broadcast "&4&lRED&c&lDRAGON &8- &cGracz &4%arg 1% &czostal zbanowany za &4%arg 2%&c!"
play sound "entity.lightning_thunder" to all players
strike lighting effect at %arg-1%
Po prostu po wpisaniu komendy /permban pokazuje sie title i pare innych reczy i wykonuje sie komenda /ban. Czy potrzeba osobnego skryptu na banowanie czy jak?
Pytanie
PSB 1
Cześć, mam pytanie, ponieważ ostatnio zrobiłem skrypt, który działa w ten sposób, że po wykonaniu komendy /pban wyświetla title na ekranie i wpisuje komende /ban. Jak zrobic to w ten sposób, aby nie musieć wpisywać komendy /permban, tylko samo /ban?
Po prostu po wpisaniu komendy /permban pokazuje sie title i pare innych reczy i wykonuje sie komenda /ban. Czy potrzeba osobnego skryptu na banowanie czy jak?
https://skript.pl/temat/48146-banowanie-i-title-na-ekranie/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi