Zabujca997 5 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 (edytowane) Witajcie. Prosiłbym czy ktoś może stworzyć mi krótki skrypt na zmianę trybu gry w zależności od ilości graczy na serwerze V 1.16.5? np: 0-5 Osób: Pokojowy 6-10 Łatwy 11-22 Średni 23 - 32 Trudny Z góry dziękuje wszystkim którzy mi pomogli Edytowane 19 kwietnia 2021 przez Zabujca997 Zmiana nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 matiego1 1 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 Powinno działać function odswiez_tryb(): if amount of all players <= 5: set the difficulty of all worlds to peaceful stop if amount of all players <= 10: set the difficulty of all worlds to easy stop if amount of all players <= 22: set the difficulty of all worlds to normal stop set the difficulty of all worlds to hard on join: odswiez_tryb() on disconnect: odswiez_tryb() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zabujca997 5 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 4 godziny temu, matiego1 napisał: Powinno działać function odswiez_tryb(): if amount of all players <= 5: set the difficulty of all worlds to peaceful stop if amount of all players <= 10: set the difficulty of all worlds to easy stop if amount of all players <= 22: set the difficulty of all worlds to normal stop set the difficulty of all worlds to hard on join: odswiez_tryb() on disconnect: odswiez_tryb() Działa Bardzo dziękuje za skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 CountingDogs 131 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zabujca997 5
Witajcie.
Edytowane przez Zabujca997Prosiłbym czy ktoś może stworzyć mi krótki skrypt na zmianę trybu gry w zależności od ilości graczy na serwerze V 1.16.5?
np:
0-5 Osób: Pokojowy
6-10 Łatwy
11-22 Średni
23 - 32 Trudny
Z góry dziękuje wszystkim którzy mi pomogli
Zmiana nazwy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi