Skocz do zawartości

Jaki bank polecasz?

W jakim jesteś banku? (nawet, jeśli Twój bank już padł w komentarzach, Ty też skomentuj podając swoją opinię na jego temat)  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakim jesteś banku?

• mBank
      7
    • PKO Bank Polski
      3
    • Santander
      0
    • Alior Bank
      1

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie, jakie banki polecacie, w jakich jesteście, w jakich byliście itp.? Jestem ciekaw różnych opinii. Może później zbiorę wszystkie nazwy jakie padną pod tym tematem i zrobimy ankietę (a co tam! niech będzie na naszym forum rozeznanie też w takich sprawach) :P. Ponieważ jest to dział offtopicowy i nie mam pewności czy posty są tutaj liczone to na zachętę dla każdego bez wyjątku, kto się wypowie przypinam serduszko (+1 do reputacji forumowej).

Edytowane przez Patryk42341
https://skript.pl/temat/48016-jaki-bank-polecasz/

3 godziny temu, Patryk42341 napisał:

Tak jak w temacie, jakie banki polecacie, w jakich jesteście, w jakich byliście itp.? Jestem ciekaw różnych opinii. Może później zbiorę wszystkie nazwy jakie padną pod tym tematem i zrobimy ankietę (a co tam! niech będzie na naszym forum rozeznanie też w takich sprawach) :P. Ponieważ jest to dział offtopicowy i nie mam pewności czy posty są tutaj liczone to na zachętę dla każdego bez wyjątku, kto się wypowie przypinam serduszko (+1 do reputacji forumowej).

Moim zdaniem najlepszy jest mBank. Wszystko za darmo, nie biorą opłaty za depozyt/wypłacanie/sprawdzenie. Za polecenie przez kogoś dają pieniążki (tak piszą, ale czy na pewno to nie wiem, ponieważ nie udało mi się wykonać tej misji).

W aplikacji jak i zapewne na ich stronie internetowej można utworzyć cele na które można sobie na coś odkładać i wpłacać i żadna transakcja nie zabierze ich dopuki nie wypłacimy co według mnie jest mega plusem, ponieważ ktoś może dostać jakąś randomową zapłatę i zabiorą mu z konta, a jak jest schowane w jakimś celu to nie mogą :D i powstaje transakcja nieudana. Dużo zabiezpieczeń posiada jak i pewnie też inne banki..

Ogólnie to polecam ten bank. 

Spoiler

Zapraszam do zapoznania się z moim kodem promocyjnym -> SebastianZGTA. premią się podzielę 😛

https://skript.pl/temat/48016-jaki-bank-polecasz/#findComment-300462

1 godzinę temu, Misio12320 napisał:

Moim zdaniem najlepszy jest mBank. [...] Dużo zabiezpieczeń posiada jak i pewnie też inne banki..

Dopóki nie testują na produkcji i nie przypisują nowym klientom rachunków już tych istniejących.

Używam PKO BP i w sumie nie mam na co narzekać, wszystko jest git.

https://skript.pl/temat/48016-jaki-bank-polecasz/#findComment-300479

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...