Istotny 0 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Witam, tak jak w temacie napisałem potrzebuje skryptu, który zablokuję wchodzenie na spawn podczas pvp. Szukałem już ale żaden mi nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mhm0oke_ 1 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 W dniu 13.04.2021 o 19:37, Istotny napisał: Witam, tak jak w temacie napisałem potrzebuje skryptu, który zablokuję wchodzenie na spawn podczas pvp. Szukałem już ale żaden mi nie działa. dziala na zasadzie czerwonej lini. on damage: set {pvp::%player%} to 1 wait 30 seconds clear {pvp::%player%} stop on step on red wool: if {pvp::%player%} is set: cancel event on jump: if {pvp::%player%} is set: if block under player is red wool: cancel event #Nie testowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Istotny 0 Opublikowano 2 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 W dniu 25.04.2021 o 00:04, Mhm0oke_ napisał: on damage: set {pvp::%player%} to 1 wait 30 seconds clear {pvp::%player%} stop on step on red wool: if {pvp::%player%} is set: cancel event on jump: if {pvp::%player%} is set: if block under player is red wool: cancel event Chciałbym, aby to działało na zasadzie, że gdy gracz jest podczas pvp. To nie może wejść na region np: spawn. Czy udało by Ci się takie coś napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 62 Opublikowano 2 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2021 on damage: attacker is player victim is player set {pvp::%victim%} to 30 set {pvp::%attacker%} to 30 every 1 second: loop {pvp::*}: remove 1 from {pvp::%loop-index%} if {pvp::%loop-index%} <= 0: clear {pvp::%loop-index%} on region enter: "%region%" contains "spawn" {pvp::%player%} is set send "&cJestes podczas pvp! Pozostalo: &7%{pvp::%player%}% sekund" cancel event push player backward at speed 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Istotny 0 Opublikowano 3 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2021 23 godziny temu, PanAnimek napisał: on damage: attacker is player victim is player set {pvp::%victim%} to 30 set {pvp::%attacker%} to 30 every 1 second: loop {pvp::*}: remove 1 from {pvp::%loop-index%} if {pvp::%loop-index%} <= 0: clear {pvp::%loop-index%} on region enter: "%region%" contains "spawn" {pvp::%player%} is set send "&cJestes podczas pvp! Pozostalo: &7%{pvp::%player%}% sekund" cancel event push player backward at speed 1 https://imgur.com/a/tw3Qdjx takie błędy mi wyskakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 62 Opublikowano 3 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2021 on damage: attacker is player victim is player set {pvp::%victim%} to 30 set {pvp::%attacker%} to 30 every 1 second: loop {pvp::*}: remove 1 from {pvp::%loop-index%} if {pvp::%loop-index%} <= 0: clear {pvp::%loop-index%} on region enter: "%region%" contains "spawn" {pvp::%player%} is set send "&cJestes podczas pvp! Pozostalo: &7%{pvp::%player%}% sekund" cancel event push player backwards at speed 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Istotny 0 Opublikowano 4 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 12 godzin temu, PanAnimek napisał: on damage: attacker is player victim is player set {pvp::%victim%} to 30 set {pvp::%attacker%} to 30 every 1 second: loop {pvp::*}: remove 1 from {pvp::%loop-index%} if {pvp::%loop-index%} <= 0: clear {pvp::%loop-index%} on region enter: "%region%" contains "spawn" {pvp::%player%} is set send "&cJestes podczas pvp! Pozostalo: &7%{pvp::%player%}% sekund" cancel event push player backwards at speed 1 Dzięki działa, temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Istotny 0
Witam, tak jak w temacie napisałem potrzebuje skryptu, który zablokuję wchodzenie na spawn podczas pvp. Szukałem już ale żaden mi nie działa.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi