Skocz do zawartości

Spolszczy mi ktoś plugin Config CrazyAuctions? Nie messages (nową wersje)? Nagroda!

Rekomendowane odpowiedzi

Fajna ;D

20 minut temu, Patryk42341 napisał:

Jaka jest nagroda?

Fajna ;D VIP na moim serverze i wiele wiecej

Glicz

Łączę posty.

Notatka dodana przez Glicz

41 minut temu, JailowyPL napisał:

Fajna ;D

Fajna ;D VIP na moim serverze i wiele wiecej

"Fajna" to dosyć chamska odpowiedź. Nie jestem zainteresowany rangą na jakimś randomowym serwerze, na serwerze na którym nie gram, a ranga na niesławnym serwerze nawet nie zachęci, żeby tam grać. Poza tym ja już nie gram w klocki. :P  Szczerze mówiąc jesteś bardzo leniwy, bo nawet jeśli nie umiesz angielskiego to już dawno powklejałbyś te teksty do translatora i miałbyś przetłumaczone.

1 minutę temu, Patryk42341 napisał:

"Fajna" to dosyć chamska odpowiedź. Nie jestem zainteresowany rangą na jakimś randomowym serwerze, na serwerze na którym nie gram, a ranga na niesławnym serwerze nawet nie zachęci, żeby tam grać. Poza tym ja już nie gram w klocki. :P  Szczerze mówiąc jesteś bardzo leniwy, bo nawet jeśli nie umiesz angielskiego to już dawno powklejałbyś te teksty do translatora i miałbyś przetłumaczone.

Aha XD I tak wkoncu bede musial to przetlumaczyc

1 minutę temu, Patryk42341 napisał:

tłumaczenie z translatora odpada, wiele błędów może się wkraść. Pamiętaj, że nie wszyscy ludzie na świecie maja parcie tylko na nagrody i potrafią pomóc bez interesownie

4 minuty temu, Patryk42341 napisał:

I skoro jestem "leniwy" to po co jest ta kategoria? I po co ją przeglądasz

Edytowane przez JailowyPL
1 minutę temu, kerpson napisał:

tłumaczenie z translatora odpada, wiele błędów może się wkraść. Pamiętaj, że nie wszyscy ludzie na świecie maja parcie tylko na nagrody i potrafią pomóc bez interesownie

To, że wiele błędów może się wkraść to jest oczywiste, więc pisząc to nabijasz sobie posta. Ale skoro on nie umie angielskiego to jest to jedyne co mu pozostaje. Poza tym może lekko poprawić niedociągnięcia tłumaczeniowe translatora już ręcznie. A co do bezinteresownej pomocy to tego mi nikt nie zarzuci, bo pragnę zauważyć, że codziennie pomagam tutaj bezinteresownie, jednocześnie pragnę zaznaczyć, że autor wątku sam zaproponował nagrodę, więc dlatego zapytałem z ciekawości czym ona jest. Jak widać na prawdę nie miał żadnej nagrody, a ranga którą proponował była wymyślona na poczekaniu, po prostu liczył, że jeśli napisze "nagroda" to ludzie się zlecą szybko mu to zrobić, tymczasem minęło już dwa dni od wątku i jest brak chętnych, a on sam jest leniwy bo nadal tego nie spolszczył. 

4 minuty temu, JailowyPL napisał:

I skoro jestem "leniwy" to po co jest ta kategoria? I po co ją przeglądasz

Kategoria ta nie służy do wyręczania się graczami w tak banalnych sprawach jak spolszczenie. Jeśli ktoś to zrobi to z czystej dobroci lub nudów. Przeglądam ją bo mam do tego prawo jak każdy użytkownik tego forum.

Teraz, Patryk42341 napisał:

To, że wiele błędów może się wkraść to jest oczywiste, więc pisząc to nabijasz sobie posta. Ale skoro on nie umie angielskiego to jest to jedyne co mu pozostaje. Poza tym może lekko poprawić niedociągnięcia tłumaczeniowe translatora już ręcznie. A co do bezinteresownej pomocy to tego mi nikt nie zarzuci, bo pragnę zauważyć, że codziennie pomagam tutaj bezinteresownie, jednocześnie pragnę zaznaczyć, że autor wątku sam zaproponował nagrodę, więc dlatego zapytałem z ciekawości czym ona jest. Jak widać na prawdę nie miał żadnej nagrody, a ranga którą proponował była wymyślona na poczekaniu, po prostu liczył, że jeśli napisze "nagroda" to ludzie się zlecą szybko mu to zrobić, tymczasem minęło już dwa dni od wątku i jest brak chętnych, a on sam jest leniwy bo nadal tego nie spolszczył. 

Kategoria ta nie służy do wyręczania się graczami w tak banalnych sprawach jak spolszczenie. Jeśli ktoś to zrobi to z czystej dobroci lub nudów. Przeglądam ją bo mam do tego prawo jak każdy użytkownik tego forum.

To chociaż nie narzekaj na innych że są leniami. Napisałem tego posta po to, że jakby ktoś miał spolszczenie to czy by mógł mi dać, bo mam za dużo na głowie

4 minuty temu, Patryk42341 napisał:

więc pisząc to nabijasz sobie posta

ja nie muszę nabijać bo mam ich wystarczająco, ale ty również to robisz. Użytkownik prosi o spolszczenie, a ty jakieś głupie gadki, o tym, że jaka nagroda, i że słaba nagroda zamiast się wstrzymać od głosu. Skoro nagroda słaba to nie musisz jej przyjmować 😛

@JailowyPLw wolnej chwili mogę przetłumaczyć jakąś część tekstu, wyśle ci na pv

Edytowane przez kerpson
3 minuty temu, kerpson napisał:

ja nie muszę nabijać bo mam ich wystarczająco, ale ty również to robisz. Użytkownik prosi o spolszczenie, a ty jakieś głupie gadki, o tym, że jaka nagroda, i że słaba nagroda.

@JailowyPLw wolnej chwili mogę przetłumaczyć jakąś część tekstu, wyśle ci na pv

Skoro proponowanie nagrody jest tematem wątku głównego, to zapytanie jaka ona jest jak najbardziej dotyczy tematu. Nie jest więc to nabijanie posta. Nie ma obowiązku rozwiązywać problemów zawartych w wątku głównym od razu w całości. Aprobowane jest za to odnoszenie się do tematu.

Edytowane przez Patryk42341

Nagroda jest na samym końcu, główną częścią wątku jest prośba o tłumaczenie, nagroda ma tylko zachęcić. Z tego co mi wiadomo, na samym początku daje się słowa kluczowe, a na końcu te mniej istotne.

6 minut temu, Patryk42341 napisał:

to zapytanie jaka ona jest jak najbardziej dotyczy tematu

Zapytałeś jaka, dostałeś odpowiedź i brnąłeś dalej w głupie gadki, że:

Cytat

Nie jestem zainteresowany rangą na jakimś randomowym serwerze, na serwerze na którym nie gram, a ranga na niesławnym serwerze nawet nie zachęci, żeby tam grać. Poza tym ja już nie gram w klocki.

Po co mówisz, że jego serwer jest randomowy? Co ma to wspólnego z wątkiem glównym? Napisał, że nagroda to ranga i na tym powinieneś zakończyć jeżeli nie chciałeś pomagać. Może jakiemuś użytkownikowi spodoba się taka nagroda i będzie chętny za nią pomóc? Podkreślę jeszcze, że użytkownik ranpisał: "ranga i WIELE WIĘCEJ".

Edytowane przez kerpson