JailowyPL 0 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Ten kto mi to przetłumaczy dostanie nagrodzony! Wstawiam kod w code.skript.pl Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/47810-przet%C5%82umaczy%C5%82by-mi-kto%C5%9B-plugin-speedbuilders-nagroda/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/47810-przet%C5%82umaczy%C5%82by-mi-kto%C5%9B-plugin-speedbuilders-nagroda/#findComment-299481 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbiros 20 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Cytat # ------------------- Prefix ------------------- PREFIX-CHAT: "&8[&5MoonPlay&8] " PREFIX-INVENTORY: "&3&lSB: " PREFIX-SIGN: "&3&lSpeedBuilders" # -------------------- Main -------------------- MAIN-PLAYER_JOIN: "&8Join> &7%PLAYER%" MAIN-PLAYER_QUIT: "&8Quit> &7%PLAYER%" MAIN-TEAM_JOINED: "&9Team> %TEAMCOLOR%Dołączyłeś do %TEAM% drużyny!" MAIN-PLAYERS: "Gracze" MAIN-GWEN_THE_GUARDIAN: "&f Guardian Gwen" MAIN-YOU_WILL_RECREATE_BUILD: "&9Budowanie> &7 Zaraz zaczyniesz odtwarzać budowlę" MAIN-RECREATE_BUILD: "&9Build> &7 Odtwórz pokazaną budowle!." MAIN-PERFECT_BUILD: "&9Build> &e%PLAYER% &7zbudował identyczną budowlę w &a%TIME%&7!" MAIN-NONE: "(None)" MAIN-MINUTES: "Minuty" MAIN-SECONDS: "Sekundy" MAIN-STATS_ITEM: "&aPokaż statystyki" MAIN-LOBBY_ITEM: "&aWróć do lobby" MAIN-GAME_START_DESCRIPTION: - "" - "" - "" - "&2&m============================================" - "" - "&aGra - &e&lSpeedBuilders" - "" - "&fOdtwórz budowlą pokazaną Tobie." - "&fUstatnia skończona konstrukcja zostanie zniszczona." - "&fOstatnia osoba która zostanie wygra!" - "" - "&2&m============================================" MAIN-GAME_END_DESCRIPTION: - "" - "&2&m============================================" - "" - "&aGra - &e&lSpeedBuilders" - "" - "&c&l1 miejsce &f- %PLAYER1%" - "&6&l2 miejsce &f- %PLAYER2%" - "&e&l3 miejsce &f- %PLAYER3%" - "" - "&2&m============================================" # ------------------- Kity --------------------- KITS-NONE: "Brak" KITS-NONE_DESCRIPTION: - "" KITS-CLICK_TO_SELECT: - "" - "&fKliknij aby wybrać ten zestaw" - "" # ---------------- Action-Bar ------------------ ABAR-GAME_START: "&fGra w trakcie" ABAR-TIME_LEFT: "&fPozostały czas" # ------------------ Title --------------------- TITLE-YOU_CANNOT_LEAVE: "&cNie możesz opuścić swojego terenu!" TITLE-VIEW_TIME_OVER: "&cZobacz pozostały czas!" TITLE-PERFECT_MATCH: "&aPerfekcyjna runda" TITLE-TIME_IS_UP: "&cKONIEC!" TITLE-GWEN_IS_JUDGING: "&bGwen the Guardian is Judging" TITLE-YOU_SCORED_PERCENT: "%PERCENT_COLOR% Twoja budowla jest podobna na %PERCENT% procent" TITLE-GWEN_IS_IMPRESSED: "&bGuardian Gwen jest pod wrażeniem!" TITLE-PLAYER_WAS_ELIMINATED: "&c%PLAYER% &azostał wyeliminowany!" TITLE-WON_THE_GAME: "wygrał grę" # ----------------- HelpMenu ------------------- HMENU-MANAGE_ARENAS: "Zrób lub usuń areny." HMENU-AUTOJOIN_ARENA: "Automatycznie dołącz do areny." HMENU-JOIN_ARENA: "Dołącz do <arenaName>." HMENU-LEAVE_ARENA: "Opuść arenę." HMENU-RELOAD: "Odśwież konfigurację i wiadomości." HMENU-SETUP_THE_GAME: "Ustawiono odblokowane areny." HMENU-FORCE_START: "Start areny <arenaName>." HMENU-SHOW_STATS: "Zobacz swoje lub (playerName)'a statystki." # ---------------- Scoreboard ------------------ SBOARD-SPEEDBUILDERS: "&3&lSpeedBuilders" SBOARD-WAITING_FOR_PLAYERS: "&a&lCzekanie na graczy" SBOARD-STARTING_IN: "&a&lZaczynamy za %TIME%" SBOARD-PLAYERS: "&e&lGracze:" SBOARD-KIT: "&7&lKit:" SBOARD-BUILD: "&e&lBudowla:" SBOARD-ROUND: "&e&lRunda:" # ------------------- Stats -------------------- STATS: "Statystyki" STATS-WINS: "&7Wygrane: &f" STATS-PBUILDS: "&7Perfekcyjne Budowle: &f" STATS-LOSSES: "&7Przegrane: &f" STATS-LOADING: "&fładowanie..." STATS-PLAYER_IS_NOT_ONLINE: "&7Gracz %PLAYER% &cnie jest &7online!" # ---------------- Gamestates ------------------ GAMESTATE-WAITING: "&2Czekanie..." GAMESTATE-STARTING: "&6Rozpoczynanie" GAMESTATE-GAME_STARTING: "&4Gra w toku" GAMESTATE-SHOWCASING: "&4Prezentacja budowli" GAMESTATE-BUILDING: "&4Budowanie" GAMESTATE-JUDGING: "&4Ocenianie" # -------------------- Kick -------------------- KICK-THE_SERVER_IS_FULL: "&fTen server jest pełny!" # ------------------- Errors ------------------- ERROR-ARENA_DOES_NOT_EXIST: "&7Ta arena &cnie istnieje!" ERROR-ARENA_IS_FULL: "&7Ta arena jest &cpełna!" ERROR-NOT_ENOUGH_PLAYERS_ONLINE: "&cNie ma &7wystarczającej liczby graczy online" ERROR-NO_LOBBY_SPAWNPOINT: "&7Spawnpoint dla lobby &czostał nie &7znaleziony. (Nieudana Teleportacja)" ERROR-WAIT_BEFORE_CLICKING_AGAIN: "&cPoczekaj przed następnym kliknięciem!" ERROR-PLAYING: "&7Teraz &cjesteś w trakcie &7grania w SpeedBuilders!" ERROR-NOT_PLAYING: "&7Teraz &cnie &7grasz w SpeedBuilders!" ERROR-NO_JOINABLE_ARENAS: "&cNie ma żadnych aren do dołączenia." ERROR-GAME_RUNNING: "&cNie możesz &7dołączyć do gry kiedy jest w trakcie!" ERROR-NO_PERMISSION: "&cNie masz &7odpowiednich pozwoleń do tego!" ERROR-PLAYER_COMMAND: "&7&cMusisz &7być w grze aby wywołać tą komendę!" ERROR-SUICIDE_IS_DISABLED: "&9Gra> &7Samobójstwa są wyłączone." Mam nadzieję żę pomogłem, i jeszcze ponieważ nie grałem w tą grę nie wiem w jakiej sytuacji ma się pojawiać ta wiadomość ERROR-SUICIDE_IS_DISABLED więc przetłumaczyłem ją dostłownie czyli "Samobójstwa są wyłączone", ale czy o same "samobójstwa" autorowi chodziło? Nie wiem... Musisz sobie zobaczyć w jakiej sytuacji się to pojawia i poprawić Wstawiam w cytat + łącze posty Notatka dodana przez wiktorm12 JailowyPL 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/47810-przet%C5%82umaczy%C5%82by-mi-kto%C5%9B-plugin-speedbuilders-nagroda/#findComment-299484 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JailowyPL 0 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Dzięki! Kocham Cię! Zamykam temat Łącze posty Notatka dodana przez wiktorm12 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/47810-przet%C5%82umaczy%C5%82by-mi-kto%C5%9B-plugin-speedbuilders-nagroda/#findComment-299491 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorm12 103 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/47810-przet%C5%82umaczy%C5%82by-mi-kto%C5%9B-plugin-speedbuilders-nagroda/#findComment-299493 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi