Skocz do zawartości
  • 0

Problem z crashami

Marcelixion

Pytanie

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
32 minuty temu, Marcelixion napisał:

Witam, czy jeśli ogranicze pakiety do 500 na sekunde? Ceashy nie bedzie? Bo juz 3 dzien wywalaja mi serwer chodzi mi o plugin Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Jaka jest najbezpieczniejsza wartość tak żeby nie wyrzucało graczy podczas np.: jedzenia koxa itd

Plugin "Packet Limiter" jest również zaimplementowany w silniku Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, możesz jednak skorzystać z czegoś ciekawszego tutaj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, by zwiększyć optymalizację.

Chyba że naprawdę problemem są nieczyste pakiety, to możesz zobaczyć Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, który został jednak do czegoś stworzony.

• 0

Warto najpierw zbadać sprawę i sprawdzić czy serwer nie wysypuje się np. przez jakiś plugin.

Jeśli okaże się, że to jednak ktoś cały czas bawi się Twoim serwerem to polecam te dwa silniki:

Spigot: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

BungeeCord (jesli korzystasz): Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Coś czytałem, że była jakaś krzywa akcja z tymi silnikami, mianowicie, że jest to sklejka różnych silników czy coś takiego. Jednakże oba silniki działają prawidłowo, testowałem je u siebie i nie mam zastrzeżeń. 

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...