mam problem ze skryptem na gui i nie wiem w czym jest problem bo jak sprawdzam czy działa to jest ok a mimo to jest jakiś błąd
command /Klucze:
trigger:
open chest with 4 rows named "Jak Zdobyc Klucze" to player
wait 1 tick
format slot 0 of player with allium named "&b&l[&5&lEpicki Klucz]" with lore "","&cJest 0.5 procent szans na zdobycie","&e[Dropi z Kopania :]","","&fStone","&fCobblestone","&6Drewna ", "&e[Dropi z zabijania :]","&1Zombie","&7Szkieleta","&2Pajaka" to close
format slot 27 of player with diamond named "..." with lore "" and "..." to close
Pytanie
ravviseq 2
mam problem ze skryptem na gui i nie wiem w czym jest problem bo jak sprawdzam czy działa to jest ok a mimo to jest jakiś błąd
command /Klucze: trigger: open chest with 4 rows named "Jak Zdobyc Klucze" to player wait 1 tick format slot 0 of player with allium named "&b&l[&5&lEpicki Klucz]" with lore "","&cJest 0.5 procent szans na zdobycie","&e[Dropi z Kopania :]","","&fStone","&fCobblestone","&6Drewna ", "&e[Dropi z zabijania :]","&1Zombie","&7Szkieleta","&2Pajaka" to close format slot 27 of player with diamond named "..." with lore "" and "..." to closeOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/47786-mam-problem-i-niewiem-oco-chodzi/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi